Yasağa rağmen kumar oynayanlara ceza yağdı
Edremit ilçesinde bir evin avlusunda kumar oynandığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri, kumar oynama amaçlı bir araya gelen şahıslar hakkında işlem yaptı.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Ekim 2020 - Cuma 12:31
Güncelleme: 09 Ekim 2020 12:31
Yasağa rağmen kumar oynayanlara ceza yağdı

Edremit ilçesinde bir evin avlusunda kumar oynandığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri, kumar oynama amaçlı bir araya gelen şahıslar hakkında işlem yaptı.
Edinilen bilgiye göre; Edremit´te bir evin avlusunda kumar oynandığı ihbarı alan polis, söz konusu adrese yaptığı baskında 6 şahsın iskambil kağıdı ve poker fişi olarak adlandırılan kağıtlar ve fişler ile kumar oynama amaçlı bir araya geldiklerini tespit etti.
Polis, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde bir araya gelme suçundan dolayı, U.C, Ş.A, M.A, H.A, İ.B ve B.A isimli şahıslara ?5326 Sayılı Kanuna Muhalefet´ suçundan 1.225 TL, ?1593 Sayılı Umumi Hıfzısıhha Kanunu´na Aykırı Hareket Etmek´ suçundan toplamda 3.150 TL idari para cezası uyguladı.
Uygulanan idari cezaların yanı sıra, adli makamların talimatıyla ev sahibi U.C. isimli şüpheli hakkında ?Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama´ suçundan yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi

  • Perşembe 22.2 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 12.5 ° false
  • Cumartesi 20.7 ° / 13 ° Güneşli
1

Asırlık Osmanlı Evi, Büyükşehir eliyle yeniden hayat buldu

2

BANDIRMA’DA CUMHURİYET COŞKUSU: GELENEKSEL CUMHURİYET YEMEĞİ’NDE BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI

3

Kuvayımilliye’nin şehrinde Cumhuriyet coşkusu

4

Eğitim-İş’ten cumhuriyet kokteyli

5

Erdek’te Cumhuriyet Coşkusu Bayrak Yürüyüşüyle Taçlandı

6

Erdek’te Cumhuriyet’in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

7

Minik öğrencilerden Tatlısu Mahallesi muhtarlığına ziyaret