Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yasaksız ilk Cumartesi günü vatandaşlar sahillere akın etti

Yasaksız ilk Cumartesi günü vatandaşlar sahillere akın etti

Yasaksız ilk Cumartesi günü vatandaşlar sahillere, parklara akın etti.

Yasaksız ilk Cumartesi günü vatandaşlar sahillere, parklara akın etti.
Çevre il ve ilçelerden ilçemize gelen günü birlik tatilciler ile ilçemiz sakinleri yasaksız ilk Cumartesi günü sahillere ve parklara akın etti.
Kademeli normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran tarihinden itibaren hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında esnemeye gidildi ve Cumartesi günü uygulanan yasak kaldırılmıştı.
Haftalar sonra yasağın uygulanmadığı ilk Cumartesi olan 5 Mayıs günü sabah saatlerinden itibaren insanlar kendilerini Güney Marmara Bölgesi´nin en uzun sahillerine sahip Erdek ve bağlı kırsal mahallelerdeki sahillere ve parklara akın etti.
Çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar, sahillerde bol bol yürüyüş yapıp ilçemizin ünlü çay bahçelerinde dinlenip çay ve kahvelerini yudumlarken, özgür hareket etmenin doyasıya keyfini yaşadı.
Yasaksız ilk Cumartesi´den ilçemiz esnafı da nefes aldı
Korona tedbirleri nedeniyle işyerleri aylardır kapalı olan lokanta, fast-food vb. gibi yiyecek sektöründe hizmet veren işyerleri yasakların kaldırılmasının ardından müşteri akınına uğrarken, esnaf ve çalışanların yüzleri uzun bir sonra nihayet güldü. Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı