Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yaşar Bekdemir: Yönetimden istifa edip etmeme konusunda kararımı Kılkışlı ile yüz yüze görüştükten sonra vereceğim

Yaşar Bekdemir: Yönetimden istifa edip etmeme konusunda kararımı Kılkışlı ile yüz yüze görüştükten sonra vereceğim

Bandırmaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir, Yönetim kurulundan istifa edip etmeme konusunda kararımı, kulüp başkanı Mehmet Kılkışlı ile yüz yüze görüştükten sonra vereceğim dedi.

Bandırmaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir, "Yönetim kurulundan istifa edip etmeme konusunda kararımı, kulüp başkanı Mehmet Kılkışlı ile yüz yüze görüştükten sonra vereceğim" dedi.
Her zaman Bandırmaspor`un çıkarlarını düşünüp, kulübe yıllardır maddi-manevi destek verdiğinin altını çizen Bekdemir, "Ancak, yanlış olduğunu düşündüğüm uygulamaları da kamuoyu ile paylaşmak en doğal hakkımdır. Ben de bunu yaptım" diye konuştu.
Bilindiği gibi Bekdemir, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bandırmaspor`un bu yıl uyguladığı transfer politikasını eleştirirken, "Asıllarını bırakıp, suretlerini aldık. Bilgisiz ve rütbesiz menajerlere teslim olduk. Böyle transfer politikası olmaz" demişti.
Bekdemir`in açıklamasını yanıtlayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı ise Yaşar Bekdemir`i her zaman kardeşi olarak gördüğünü, düşüncelerine de saygı duyduğunu vurgularken, "Ancak, açıklaması eksik kalmış. Bu açıklamasının ardından istifa etmesi gerekirdi" diye konuşmuştu.
Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli