Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yaşarken göremediği şampiyonluk kupasını mezarında gördü

Yaşarken göremediği şampiyonluk kupasını mezarında gördü

Bandırmaspor maçını izlemek üzere gittiği Gümüşhane deplasmanında 8 Mart 2015 tarihinde oynanan lig maçında kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesinde vefat eden Bandırmaspor´un vefakar taraftarı Metin Çokgezenler´in Bandırma şehir m

Bandırmaspor maçını izlemek üzere gittiği Gümüşhane deplasmanında 8 Mart 2015 tarihinde oynanan lig maçında kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesinde vefat eden Bandırmaspor´un vefakar taraftarı Metin Çokgezenler´in Bandırma şehir mezarlığında bulunan kabrine şampiyonluk kupasını götürdüler.
Çokgezenler´in kabrinde konuşma yapan Bandırmaspor Taraftar Grubu Başkanı Uğur Maral, 8 Mart 2015 tarihinde Gümüşhane´de oynanan lig maçında kalp krizi geçirerek vefat eden Metin Çokgezenler´in şehir mezarlığında bulunan kabrini ziyaret ederek kendisine şampiyonluk kupasını getirdiklerini söyledi.
Metin Çokgezenler´in Bandırmaspor taraftarının gözünde bir tribün şehidi olduğunu ifade eden Maral ?Kendisi Bandırmaspor´un iç ve dış saha maçlarında tribündeki yerini her zaman aldı. Bandırmaspor´un şampiyon olmasını hepimizden çok istiyordu. Metin Çokgezenler´i Gümüşhanespor maçında kaybettik. Ancak 8 yıldan beri kapısından döndüğümüz PTT 1.Ligine Kayseri Kadir Has Stadyumunda oynanan final maçında Gümüşhanespor´u 2-0 yenerek çıktık. Bu kupanın bizim için ayrı bir önemi var? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı