Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yaşı küçük derecesi büyük

Yaşı küçük derecesi büyük

Ankara´da yapılan Türkiye U18 Atletizm Ligi ilk kademe müsabakaları tamamlandı.

Ankara´da yapılan Türkiye U18 Atletizm Ligi ilk kademe müsabakaları tamamlandı.
Türkiye atletizm takviminde U18 yaş grubunda kulüpler seviyesindeki en önemli organizasyon olan Spor Toto U18 Atletizm Ligi´nde ilk kademe müsabakaları 10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Ankara Beytepe´de yapıldı.
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Atletizm Sahası´ndaki yarışmalarda kadınlarda 12, erkeklerde 19 takım finale kalabilmek için yarıştı.
Bu yarışmalara Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürüp, Fenerbahçe Spor Kulübü adına yarışan Derya Sayraman´da katıldı. Yarışmaya Atletizm Milli Takım Antrenörü, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı/Antrenörü, aynı zamanda da Fenerbahçe Spor Kulübü Antrenörü de olan Niyazi Gülhan ile birlikte katılan Derya Sayraman kendinden 3 yaş büyük sporcularla yarışıp 2. olmayı başardı.
Yarışma hakkında açıklama yapan Gülhan, ?Erdek´te yıllarca çalışıp Fenerbahçe´ye transfer olan sporcumuz Derya Sayraman bu yarışmada müthiş bir derece yaptı. 2007 doğumlu sporcumuz Derya, 2004 doğumlularla yarışıp bu yıl yaş grubuna ait en iyi dereceyi elde etti. Biraz atletizme ilgisi olan bilir ki, 2007 doğumlu bir kız sporcu Yüksek Atlama derecesini 1.67 yaptıysa kesinlikle gelecek vaat ediyor demektir. Biz elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince Erdek´li çocuklarla bir şeyler yapmaya devam edeceğiz. Bu çocuklarımızı gelecekte iyi yerlerde görmek en büyük hedefimizdir.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı