Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yaşlı ve engelli hizmet aracı hizmete girdi

Yaşlı ve engelli hizmet aracı hizmete girdi

Bigadiç Belediyesi, Yaşlı ve Engelli Hizmet Aracını Bigadiçlilerin hizmetine sundu

Bigadiç Belediyesi, Yaşlı ve Engelli Hizmet Aracını Bigadiçlilerin hizmetine sundu
Bigadiç Belediyesinin hazırladığı ve 75.Yıl Eti Holding İlkokulu ve Çanakkale Öğretmen evi Müdürlüğünün ortak olduğu Gülen Yüzümüz Yaşlılar Projesinin açılışı proje etkinlik merkezi olan 75.Yıl Eti Holding İlkokulunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Proje açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Daha sonra proje tanıtımı Proje Koordinatörü Recep Saylak tarafından yapıldı.
Ardından proje sahibi Bigadiç Belediye Başkanlığı adına Başkan Mustafa Göksel bir konuşma yaptı. Başkan Göksel, İnsan taşıdığı ve yaşadığı duygularla değer kazanmaktadır. Siz insanlara güzel duygular yaşatırsanız insanlar mutlu, huzurlu ve kendilerini değerli hissederler.
Bigadiç Belediyesi olarak insanlarımızın mutluluğunu merkez alan hizmet anlayışından hareketle öncelikle çocuklarımızın, engellilerimizin, yaşlılarımızın ve kadınlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması hususunda klasik belediyecilik anlayışından farklı olarak insanımıza hizmet sunmak temel hedefimizdir.
Bu hedeften hareketle; Güney Marmara Kalkınma Ajansının desteği sayesinde Gülen Yüzümüz: Yaşlılar” projesi ile yaşlılarımıza değer vererek onların sosyal hayatın içinde aktif rol almasına katkı sağlamak, öğrencilerle yaşlılarımızı buluşturarak kuşaklararası uyumu, etkileşimi sağlamak amaçlanmıştır.
Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara, destekleri ile yaşlılarımıza kaliteli hizmet yolunu açan Güney Marmara Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ederim.
Unutmamalıdır ki geçmişine sahip çıkmayanların geleceklerini oluşturma şansları yoktur” dedi.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in ardından konuşan 75. Yıl Eti Holding İlkokulu Müdürü Recep Saylak, proje hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
Konuşmaların ardından 125 kişilik modern konferans ve sinema salonu, etkinlik salonu ve yaşlı bakım hizmet aracının açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli