Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Yaşlısı genci ‘Yaz Şenliği’nde buluştu

Yaşlısı genci ‘Yaz Şenliği’nde buluştu

Balıkesir’de, Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi kapsamında Yaz Şenliği gerçekleştirildi.

Balıkesir’de, Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi kapsamında Yaz Şenliği gerçekleştirildi. 
Toplumsal ve insanî değerlerin güçlenmesinde katkı sunan ve proje bileşenlerini sosyal, duygusal ve ekonomik yapılarını korumak ve iyileştirmek adına etkin rol alan bir anlayışa sahip proje, herkesin yüzünü güldürmeye devam ediyor.  
Vali Hasan Şıldak; projenin hedef kitlesi olan, sosyal hayatın içerisinde kendilerine yer bulmaları sağlanan engelli bireyler ve aileleri, şanlı tarihimizin ölümsüz kahramanlarının emaneti olan şehit yakınları ve gazileri, dün ve bugün arasında köprü olan tecrübeleri ile yol gösteren büyükleri, sosyal ve ekonomik desteğe ihtiyacı olan aileleri, koruma altındaki çocukları, evde ve hastanede özel eğitim hizmeti alan öğrencileri Atatürk Parkı’nda buluşturan Yaz Şenliği’nde gencinden yaşlısına herkesle ilgilendi. Proje bileşenlerinin yanı sıra Balıkesirlilerin de  yoğun katılım gösterdiği şenlik gün boyu süren etkinliklerle devam etti. 
Balıkesirlilerin birlik ve beraberliğine güç katan programlarla vatandaşlar tarafından sevgi ve ilgiyle karşılanan Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, gün boyu süren etkinliklerde coşkuya ortak oldu. 
Yaz Şenliği’nin açılışında konuşan Vali Şıldak “Herkesin doyasıya eğleneceği bir gün olmasını diliyorum. Bugün herkes burada. Gençlik var, enerji var, kendini genç hissedenler de buradalar. Doya doya eğlenelim, yaz şenliğimiz hayırlı olsun.” dedi. 
Atatürk Parkı’nın dört bir yanında hazırlanan stantları da gezen Vali Şıldak, el-yüz boyama, kutu oyunları, robotik kodlama, resim yapma, resim sergisi, balon katlama, ok atma, dart, mas güreşi ve şişme çocuk parkında eğlenen çocuklara eşlik etti, birlikte resim yaptı, oyunlar oynadı. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı