Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yat Kiralama sektörünün İstanbul lideri Boğaz Çocuğu

Yat Kiralama sektörünün İstanbul lideri Boğaz Çocuğu

Yat kiralama talepleri ülkemizdeki Covid-19 tedbirlerinin gevşetilmesiyle birlikte İstanbul başta olmak üzere yat turizminin yoğun olarak yaşandğı tüm illerde yoğun artış gösterdi.

Yat kiralama talepleri ülkemizdeki Covid-19 tedbirlerinin gevşetilmesiyle birlikte İstanbul başta olmak üzere yat turizminin yoğun olarak yaşandğı tüm illerde yoğun artış gösterdi. Kalabalıklardan uzak olarak izole şekilde tatil yapmak isteyenlerin en güvenli gördükleri ortam kiralık yatlar oldu. Yat kiralama taleplerindeki bu müthiş artış nedeniyle siz değerli okurlarımızı bilgilendirmek maksadıyla İstanbul Boğazındaki yat kiralama ve organizasyon hizmetleri hakkında merak edilen tüm soruları ayrıntılı olarak cevaplamak istedik.

SAATLİK VE GÜNLÜK YAT KİRALAMA

İstanbul Boğazındaki kiralık yatları 12 ay süresince kesintisiz olarak saatlik ve günlük olarak kiralayabilirsiniz. Saatlik kiralamalar en az 2 saat üzerinden gerçekleştiğinden 2 saatten çok daha kısa sürecek kiralama yapmak istediğinizde de yine 2 saatlik ücreti ödemeniz gerekiyor. Günlük kiralamalar sabah 10:00´da başlayıp akşam üzeri 18:00 sularında sona erecek şekilde toplamda 8 saat üzerinden gerçekleşiyor. Ancak günlük tura sabah daha erken saatte başlamak isteyenler fiyat farkı ödemeden 09:00´da tura başlayıp toplamda 9 saatlik kiralama yapabilirler.

BİREYSEL VE KURUMSAL ORGANİZASYONLAR

İstanbul Boğazında saatlik ve günlük kiralama hizmeti alıp ihtiyacınız olan tüm bireysel ve kurumsal organizasyonları kahvaltı, kokteyl ya da yemek menüsü eşliğinde en kaliteli şekilde organize edebilirsiniz. Saatlik kiralama hizmeti en çok doğum günü kutlamaları, bekarlığa veda partileri, evlilik yıldönümü yemekleri, fasıl eğlenceleri, sürpriz evlenme teklifleri, iftar programları, iş yemeği ve toplantı organizasyonları için tercih edilmekle birlikte günlük kiralamalar Adalar ve Boğazda organize edilen yüzme turları için tercih ediliyor. Ancak günlük yat kiralayıp diğer organizasyonları dilediğiniz gibi planlama imkanına da sahipsiniz. Kiralık yatları menü hizmeti alarak ya da sadece yatı kiralayıp yiyecek ve içecekler dahil geri kalan tüm organizasyonu kendiniz yapabilirsiniz. Boğazda hizmet veren yat kiralama şirketlerinin büyük çoğunluğu bu konularda müşterilerine sınırlama getirmemektedir.

EN İYİ YAT KİRALAMA ŞİRKETİ BOĞAZ ÇOCUĞU

İstanbul Boğazında hizmet veren onlarca yat kiralama şirketi olsa da bunların arasında izlediği şeffaf fiyat politikası ve üstün hizmet kalitesiyle diğerlerinden ayrılan Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketinden içiniz rahat bir şekilde destek talebinde bulunabilirsiniz. Şirketin geçtiğimiz senelerde ciddi bir yatırım yaparak satın aldığı ve sektörün direkt ismini taşıyan yatkiralama.com sitesine giriş yaparsanız yat kiralama hizmetleri hakkında fiyatlar dahil merak ettiğiniz her şeyi net olarak öğrenebilirsiniz. Sitedeki fiyatlar sayfasında hizmet bedelleri tablolar halinde listelendiği gibi kiralık yatların detay sayfasındaki fiyat hesaplama tablosunu kullanarak da hızlı bir şekilde yat kiralama paketi oluşturularak fiyat teklifi alınabilir. Tabloya kişi sayınızı, tur sürenizi, menü ve ekstra hizmet taleplerinizi işaretlediğiniz gibi online olarak site üzerinden fiyat teklifi almış olacaksınız. Ayrıca web siteleri üzerinden şirketin daha önce organize ettiği turların görsellerine, müşteriler tarafından bırakılan yorumlara, sıkça sorulan sorulara, menü ve güzergah detayları ile rezervasyon için ihtiyacınız olan iletişim bilgilerine de kolaylıkla erişebilirsiniz.

REZERVASYON İÇİN ACELE EDİN

Güneşli ve özellikle hafta sonu günleri yat kiralama talep yoğunluğunu da dikkate alarak rezervasyon yaptırmak için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. Rezervasyon yapılabilmesi için yat kiralama şirketine kaparo göndermeniz gerekiyor ve kaparo olarak talep edilen miktar organizasyon için ödenmesi gereken toplam ücretin yarısıdır. Kaparo şirkete ulaşana kadar kesin rezervasyon yapmaz, kısa süreli geçici opsiyon alırlar ve en kısa sürede ödeme kendilerine gelmezse ilgili yat üzerindeki opsiyonu da kaldırıp diğer müşteri adaylarından gelen rezervasyon taleplerini değerlendirmeye alırlar. Kaparoyu yatın bağlı olduğu yere gidip elden verebileceğiniz gibi oturduğunuz yerden kalkmadan banka havalesiyle de kendilerine gönderebilirsiniz. Organizasyon gününüz belliyse hemen şimdi harekete geçerek İstanbul yat kiralama sitesini ziyaret edin; fiyatlar, güzergah, menü detayları, sıkça sorulan sorular ve benzeri tüm detayları öğrendikten sonra rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfadasınki bilgileri kullanarak şirketle temas kurun!



Ferit Ünsan
15.06.2020 13:03:47
Boğazda yat kiralama hizmeti profesyonel anlamda veren bir şirket Boğaz Çocuğu. Kendilerinden ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda saatlik ve günlük yat kiralama hizmetleri alıyoruz. Çok da memnunuz..

Melis Akın
15.06.2020 13:17:19
Şirket olarak yerli ve yabancı misafirlerimize İstanbul´u tanıtarak en güzel şekilde ağırlamak için Boğaz Çocuğu yatını saatlik ve günlük olarak kiralıyoruz. Şuana kadar hem biz hem de tüm misafirlerimiz çok memnun kaldığı için gönül rahatlığıyla tüm kurumsal firmalara Boğaz Çocuğu yatını kiralamalarını tavsiye edebilirim..

Ahmet Koçoğlu
18.06.2020 18:36:07
Şirket misafirlerimizi her zaman Boğaz Çocuğu yatında ağırlıyoruz ve çok memnunuz.

Mustafa Usta
18.06.2020 18:58:22
İstanbul Boğazında yat kiralama denince akla ilk gelen firma Boğaz Çocuğu. Firmayla aynı ismi taşıyan lüks yatlarını Arnavut sahiline bağlıyorlar. Gerçekten çok güzel ve temiz bir yat, insanı imrendiriyor resmen..

Hüseyin Can
19.06.2020 13:31:17
Yat kiralama hizmetini profesyonel anlamda almak istiyorsanız Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketi ile mutlaka iletişim kurun.

İsmet Dündar
20.06.2020 12:31:17
istanbul Boğazında yat organizasyonu yapacaksanız Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketi ile görüşmeden karar vermeyin. Kendi doğum günüm ve şirketimizin misafir ağırlama organizasyonları için birçok defa bu şirketten saatlik ve günlük yat kiralama hizmetleri aldık. Şu ana kadar ne misafirlerimizden olumsuz bir yorum aldık ne de kendimizin hiçbir şikayeti olmadı. Gönül rahatlığıyla kendilerinden boğazda yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Selim Üstündağ
20.06.2020 19:10:28
Boğaz Çocuğu şirketinden saatlik yat kiralama hizmeti alarak şuana kadar birçok yat organizasyonu düzenledik. Hep organizasyondan çok memnun kaldığımız için başka bir yat kiralama şirketi arama ihtiyacı duymadık.

Emir Aslan
12.04.2021 18:49:04
Yat kiralama hizmeti alacağınız boğazda güvenilir bir organizasyon şirketi arıyorsanız saatlik, günlük ve konaklamalı olarak kiraya verdiği lüks yat ile aynı ismi taşıyan Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketinden destek alabilirsiniz. Gerek şirketimizin misafirlerini ağırlamak gerekse özel günlerimizi kutlamak için kendilerinden 5 senedir yat kiralama hizmeti alıyor ve tüm dostlarımıza tavsiye ediyoruz. Yatkiralama.com sitesine giriş yaparsanız yat kiralama fiyatları ile menüler ve verdikleri tüm ekstra hizmetler için ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini öğrenebilir ve daha sonrasında rezervasyon yaptırmak için Boğaz Çocuğu ile iletişim kurabilirsiniz.

Erhan Dinler
13.04.2021 14:43:10
İstanbul, yat kiralama turizminin en yoğun geldiği şehirlerin başında geliyor. Akdeniz ve Ege sahillerinde çoğunlukla günlük ve konaklamalı yat kiralama talepleri gelirken İstanbul ve Boğazda saatlik ve günlük yat kiralama talepleri daha çok geliyor. Şirketinizin önemli misafirlerini ağırlamak ya da doğum günü, evlenme teklifi, bekarlığa veda, iş yemeği ve toplantı organizasyonlarınız için yat kiralama hizmeti almak istiyorsanız Boğaz Çocuğu şirketini ilk alternatif olarak değerlendirmenizi öneririm. Çünkü 15 yılı aşkın süredir boğazda yat kiralama hizmeti sunan Boğaz Çocuğu, en makul ücretler karşılığında profesyonel ekibiyle birlikte sizlere beklentilerinizin çok üstünde turlar planlayabilecek donanım ve tecrübeye sahiptir.

Bahadır Erdener
19.04.2021 00:20:36
Yat kiralama şirketleri arasında benim en çok takdir ettiğim Boğaz Çocuğu. Bu şirketi diğerlerinden ayıran en önemli özellik uyguladığı şeffaf fiyat politikası. Yatkiralama.com sitesinde saatlik ve günlük yat kiralama fiyatları ile menüler ve sunulan tüm ekstra hizmetlerin ücretleri net olarak paylaşılmış. Yani fiyat teklifi almak için kimseyi aramanız ya da e-amil göndermeniz gerekmiyor. Sitedeki fiyat hesaplama aracını kullanıp kişi sayınızı, kiralama sürenizi, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi tablodan işaretlediğiniz an yat organizasyonu için şirkete ödemeniz gereken ücreti ekranda görüyorsunuz. Daha sonra istediğiniz gün ve saatler arasında rezervasyon yaptırmak için şirketle iletişim kurabilirsiniz.

Metin Gümüş
20.04.2021 11:41:25
İstanbul yat kiralama hizmetini gerçekten en iyi şekilde bireysel ve kurumsal misafirlerine sunan Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketini herkese tavsiye ederim. Kurumsal bir yat kiralama şirketine özel günlerinizi emanet etmek istiyorsanız tercih etmeniz gereken tek firma kesinlikle Boğaz Çocuğu!

Emir Kara
6.05.2021 11:50:52
Yat kiralama sektörüne yön veren bir organizasyon şirketidir Boğaz Çocuğu. Gerek web sitelerine verdikleri önem gerekse her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla diğer yat kiralama şirketlerinden çok ama çok öndeler. Başarılarının devamını diliyorum..

Bilal Gürdal
12.05.2021 23:52:17
Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketi şuan için sadece İstanbul Boğazında hizmet veriyor ancak edindiğim bilgilere göre yakın zaman içinde Türkiye hatta Dünya genelinde günlük, haftalık ve aylık yat kiralama hizmeti vermeye başlayacaklar.

Erdinç Sözer
8.07.2021 15:50:26
Yat kiralama hizmeti alınacak en kurumsal yer Boğaz Çocuğu şirketidir. Yaz kış ayrımı olmadan ne zaman isterseniz saatlik ve günlük yat kiralama hizmeti alarak özel günlerinizi en kaliteli şekilde planlayabilirsiniz. .........com sitesinde yat kiralama fiyatları, menüler, güzergah ve benzeri merak ettiğiniz herşeyi ayrıntılı olarak bulacaksınız..

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı