Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yavaş, ilk toplantısını muhtarlara ayırdı

Yavaş, ilk toplantısını muhtarlara ayırdı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yeni dönemin ilk toplantısını mahalle muhtarları ile yaptı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yeni dönemin ilk toplantısını mahalle muhtarları ile yaptı.
Sındırgı merkez ve kırsal 74 Mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleşen toplantıya Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve meclis üyeleri eşlik etti.
74 muhtar bulunan Sındırgı ilçesinde 22 muhtar yeni dönemde de devam ederken 52 muhtar da ilk defa göreve geldi. Başkan Yavaş geçmiş dönemlerde olduğu gibi muhtarlarla uyum içerisinde çalışarak Sındırgı´yı güzelleştirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Mahalle muhtarlarını kamu kurum ve kuruluşlarının mahallelerde vatandaşlarla buluşmasını sağlayan elçiler olarak niteleyen Başkan Yavaş, ?Sındırgı Belediyesi 2014-2019 döneminde muhtarlarla işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdürerek, talepler doğrultusunda hizmetlerini gerçekleştirmişti. 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte göreve gelen muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Birlikte nice güzel işlere imza atacağımızdan, bütün vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Amacımız en ücra köşede yaşayan vatandaşımıza bile hizmet götürebilmek. Kendimiz anlatmaya gerek yok. Halkımız bizim bu memlekete sevdamızı, hizmetlerimizi biliyor. Bu durumda hiç eksilmiyor. Her geçen gün artarak devam ediyor.? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı