Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yavru kartallara Aqua Park jesti

Yavru kartallara Aqua Park jesti

6 Nisan 2013 tarihinden bu yana devam eden Beşiktaş Futbol Okulunda, futbolun temel eğitiminin verilmesine devam ediliyor.

6 Nisan 2013 tarihinden bu yana devam eden Beşiktaş Futbol Okulu`nda, futbolun temel eğitiminin verilmesine devam ediliyor.
Futbolun temel eğitimi dışında sosyal etkinliklere de önem veren Beşiktaş Futbol Okulu 17 Haziran`da Yaz Programına başlamasıyla beraber Minik Kartallarla yaz programı kapsamında Piknik, Huzurevi Ziyareti yaptı.
Son olarak da Aqua Park Yüzme Havuzu sosyal etkinliğiyle güzel bir kapanışla bitiren Beşiktaş Futbol Okulu Minik Kartallarının neşesi gözden kaçmadı.
2013 Yaz Programını değerlendiren Beşiktaş Futbol Okulu Sorumluları İsa-Musa Karaoğlan `Yaz programımız boyunca çalışmalarımız dışında öğrencilerimize Beşiktaş terbiyesi altında aile ortamı yaratmaya çalıştık. Bunlarla beraber sosyal etkinliklerde de yer aldık. Antrenmanlarımız 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının başlayacak olmasından dolayı 14 Eylül Cumartesi gününden itibaren artık hafta sonları devam edecektir" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli