Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yaz sezonu finali bu hafta

Yaz sezonu finali bu hafta

Güney Marmaranın incisi olarak nitelendirilen cennet ilçemiz Erdek, bir yaz sezonunu daha geride bırakmaya hazırlanıyor.

İlçemiz Erdek, bir yaz sezonunu daha geride bırakmaya hazırlanıyor. Haziran ayının ortalarında dolmaya başlayan otel, motel ve pansiyonların bugünlerde tamamen boşalmaya başladığı gözleniyor. Bu yıl, Ramazan ayının 19 Ağustos tarihinde bitmesiyle bayramda doluluk oranının nerede ise %100 e ulaştığı Erdek`imiz, havaların kötü gitmesi, okulların 17 Eylül`de açılacak olması nedeniyle otel, motel ve pansiyonlar tamamen boşalmış bulunuyor.
Ramazan ayının bu yıl, 2012 yaz sezonunun tam ortasına gelmesi nedeniyle tam verim alamadıklarını belirten Erdek ilçe esnafı, otel motel sahipleri ve pansiyoncular,"Bir sezonu daha geride bıraktık. Biz, ilçemize gelen konuklarımıza en iyi hizmeti, güler yüzlü olarak sunmaya çalıştık. Bu sezon beklentilerimizin biraz altında kaldık, ancak iyisiyle kötüsüyle bir yaz sezonunu daha geride bıraktık" diye konuştular. Öte yandan, Erdek esnafı,  havaların biraz düzelmesi ile okulların açılacağı 17 Eylül tarihine dek çevre ilçe ve illerden gelecek konukları ağırlamayı umduklarını sözlerine eklediler.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli