Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yazar Kalkınçtan konferans

Yazar Kalkınçtan  konferans

Okul Evde Başlar Kitabının Yazarı Dr. Fatih Kalkınç Bigadiçte konferans verdi.

"Okul Evde Başlar" Kitabının Yazarı Dr. Fatih Kalkınç Bigadiç`te konferans verdi.
Şifa Üniversitesi`nde görevli Uzman Psikolog Dr. Fatih Kalkınç, başarının anahtarlarını anlattı.
"Okul Evde Başlar" Kitabının yazarı Dr. Fatih Kalkınç, Bigadiç Nil A.Ş. Yönetiminin Bigadiç Belediye Düğün Salonunda düzenlediği konferansta öğretmenlere hitap etti.
Konferansa Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Eski İlçe Başkanı Rıdvan Baltaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, Nil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çetin, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Sıcak ve neşeli bir ortamda gerçekleşen konferansta, Uzman Psikolojik Danışmanı Dr. Fatih Kalkınç, sınavlar bitene kadar öğrencilerin cep telefonu kullanmamalarını cep telefonun ders çalışmadaki zararını yaptığı bilimsel deneylerle öğretmenlere ispatladı. 
Dr. Kalkınç, yapılan ilmi araştırmalarda cep telefonunun çocuklardaki performansları % 30 düşürdüğünü, 18 yaşına kadar cep telefonunun kullanılmaması uyarısında bulundu.
Kahvaltı yapmanın da başarıyı artırmada çok önemli etken olduğunu  işaret eden Kalkınç, kahvaltı yapmanın öğrenme ve dikkati toplamada etken olduğunu ve verimliliği artıracağını ifade etti. 
Dr. Fatih Kalkınç ayrıca öğretmenlere kinezoloji bilimini "kas ve eklem hareketlerini izleyen bilim" kısaca anlatarak öğretmenler üzerinde uygulamalarını da yaparak konferansa olan ilgiyi artırdı.
Yazar Kalkınç, konferans sonunda öğretmenlere ´Okul Evde Başlar, Başarıyı Yaşa, Çizgilerle Çocuk Eğitimi` isimli kitaplarını imzaladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli