Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yazıcı, Bandırma´da sanayi kuruluşlarını ziyaret etti

Yazıcı, Bandırma´da sanayi kuruluşlarını ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bandırma ilçesindeki bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bandırma ilçesindeki bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Valisi Ersin Yazıcı, alüminyum sülfat üretimi (95 ülkeye ihracat), sülfürik asit, deniz taşımacılığı, kimyasal madde taşımacılığı, kimyevi madde stoklama ve soğuk hava depolama tesislerine sahip Hicri Ercili firması ile Baştaş kent mobilyaları, beton ve parke taşı fabrikasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, hem işçilerin hem de işverenlerin talep ve beklentilerini yerinde dinlemek adına bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Sanayisiyle, ticaretiyle, sağlığıyla, eğitimiyle, sporuyla ve diğer tüm sektörleriyle birlikte Balıkesir´i daha yaşanılabilir hale getirmek için şehrin tüm dinamiklerinin aynı hedefe odaklanması gerektiğini ifade eden Vali Yazıcı, "Bu şehirde Vali olmaktan da çok mutluyum. Çünkü bu şehrin insanları topraktan başlayıp sanayiciye kadar her şeyin en güzelini üretmeye gayret ediyor. İlimizin kalkınmasında elini taşın altına koyan, gayret sarf eden tüm yatırımcılarımıza da teşekkür ediyorum." Diye konuştu.
Balıkesir´in daha çok kalkınması için her türlü çabayı gösteren sanayici ve iş adamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, Türkiye´nin ekonomik anlamdaki büyümesinin üretimle olacağına vurgu yaptı.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli