Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yazık bu çocuklara!

Yazık bu çocuklara!

Sanayispor, Balıkesir bölgesi, Marmara Grubu U-13 Gençler Ligi´nde 8 maçta sadece bir gol atarken, 91 golü filelerinde gördü.

 Sezonda 8 maçını da kaybederek sonuncu sırada yer alan Sanayispor, 8 maç gibi az bir maç oynayıp kalesinde gördüğü 91 golle Balıkesir´in futbol tarihinde bir rekora(!) da imza attı.
Bandırmaspor´un şampiyon olduğu grupta, antrenörlüğünü Feray Acemliler´in yaptığı Sanayispor U-13 takımının lige hiçbir plan-programı, altyapı hazırlığı oluşturmadan girerek, bu sonuçla genç oyuncuların ezdirilip onurlarıyla oynandığına dikkati çeken futbolseverler, şunları söylediler:
?Gençlerin elbette ki spor yapmaları her şeyden önemlidir ama önce bunun bir altyapısı oluşturulmalıdır. Öyle kağıt üzerinde derme-çatma oluşturulan takımlar, bazı kişisel hesaplarla sahaya sürülürse bu sonuç kaçınılmaz ve gençlerin onurlarıyla oynanmış olur. Bu yaştaki çocuklarımızı kimsenin ezdirmeye hakkı yoktur. Feray Acemliler´in, bugüne dek antrenörlük yaşamında zaten hiçbir ciddi başarısı da söz konusu değildir. Bu kişiye nasıl olup da U-13 gibi, çocukların kişiliklerinin oluşmaya başladığı yaşlardaki bir takım teslim edilebilir??
Bu sonuçtan Encan Aydoğdu´nun başkanlığındaki Bandırma Sanayispor Kulübü yönetimini de sorumlu tutan sporseverler, ?Sanayispor yönetimi bu duruma el koymalı ve bu çocukların, böyle hazırlıksız, plan-programdan uzak, antrenmansız bir şekilde sahaya sürülmesine izin vermemeliydi. Uğranılan bu ağır sonucun ardından bu gerçeği gördüklerini düşünmek istiyoruz. Dileriz, yönetim kurulu olarak bundan sonra aynı yanlışa düşerek bu takımlarını teslim edecekleri kişileri daha sağlıklı biçimde belirlemeyi öğrenirler.? diye konuştular.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Yazık çocuklara
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli