Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yediler, içtiler pisliklerini bırakıp gittiler

Yediler, içtiler pisliklerini bırakıp gittiler

Kapıdağ Yarımadası’nun doğa harikası noktalarından biri olan İlhan ile Doğanlar kırsal mahalleleri arasında yer alan Küçük Ova Koyu özellikle hafta sonu piknikçilerin akınına uğruyor.

Kapıdağ Yarımadası’nun doğa harikası noktalarından biri olan İlhan ile Doğanlar kırsal mahalleleri arasında yer alan Küçükova Koyu özellikle hafta sonu piknikçilerin akınına uğruyor. 
Küçükova’nın tüm nimetlerinden yararlanan tatilciler, havanın kararması ile birlikte sahilden ayrılırken, yedikleri ve içtiklerinden oluşan tüm çöpleri sahile bırakıp çekip gidiyorlar. 
Duyarsızlık sonrası oluşan çöp manzaraları ise çevre konusunda yüksek hassasiyete sahip vatandaşları adeta isyan ettiriyor. 
Özellikle hafta sonları yüzlerce kişiyi ağırlayan Küçükova Koyu’na pikniğe giden sorumsuz vatandaşların bıraktığı çöplerin utanç verici görüntüleri ortaya çıkardığın söyleyen vatandaşlar, doğa harikası güzelim alanı kullanan piknikçileri ve tatilcileri çevre konusunda duyarlı olmaya davet ederken, ilgili birimlerin de en azından hafta sonları bu bölgeyi denetlenmesini istedi. 
Haber: Tuncay Ertan



Ahmet Tükenmez
6.07.2023 23:44:21
Bayramda Büyükovadaydım etrafta tekbir çöp konteyneri görmedim

Mehmet Emin Aydın
7.07.2023 14:50:14
Zabıtalar hep evde işte yok arıyorum zabitayi teli açan yok ortada onları denetleyen birileri olmadığı için herkes evde kahvelerde etrafta bitane gezen zabıta goreniniz varmı ayda yılda bir bunlar ne yapıyor

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı