Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yemmak, AR-GE 250 Yıldızları arasına girdi

Yemmak, AR-GE 250 Yıldızları arasına girdi

Yemmak firması, 2013 yılından bu yana Türkiye´de AR-GE´nin nabzını tutan tek kaynak olan ?Turkishtime Ekonomi ve İş Dünyası Portalı?nın her yıl yayınladığı AR-GE 250 Araştırma Raporu´nda 2019 yılı verilerine göre en çok AR-GE harcaması yapan firmalar sıra

Yemmak firması, 2013 yılından bu yana Türkiye´de AR-GE´nin nabzını tutan tek kaynak olan ?Turkishtime Ekonomi ve İş Dünyası Portalı?nın her yıl yayınladığı AR-GE 250 Araştırma Raporu´nda 2019 yılı verilerine göre en çok AR-GE harcaması yapan firmalar sıralamasında ilk 500´e girerek 385. sırada yer aldı.
Yemek firması, Türkiye´deki 1.200 AR-GE merkezi arasından ilk yılda büyük bir başarı örneği gösterip ikinci AR-GE 250 sıralamasında yer alarak ?Sektörünün En Büyük AR-GE Merkezi? olma unvanını da almaya hak kazandı.
AR-GE Müdürü Eser Dönmez, ?Yemmak; makine, proses ve anahtar teslim proje çözümlerini tek merkezden yönetebilen Türkiye ve Avrupa´daki nadir üreticiler arasındadır.Bu bağlamda da AR-GE departmanı olarak, devlet hibe ve desteklerinden daha fazla faydalanarak, her yıl en az 4 AR-GE projesi tamamlamak ve AR-GE metodolojisinin sistematik hale getirilmesiyle son teknoloji ve yeni nesil sistem çözümler geliştirilmesi gibi hedeflerimizi kısa vadede tamamlamış bulunmaktayız. Önümüzdeki dönemlerde de AR-GE yatırımlarına ayrılan bütçeyi arttırarak, her türlü bilimsel çalışmaya katılmak ve teknoloji üretebilen ve sektöründe uluslararası alanda en başarılı olan firmalar arasına girmek hedeflerimizden bir kaçıdır.? diyerek yaşadığı haklı gururu paylaştı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli