Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yengesini tüfekle vurdu

Yengesini tüfekle vurdu

Bandırma, Paşamescit Mahallesi 59 sokakta meydana gelen silahlı saldırı olayında, Pompalı tüfekle yengesini yaralayan Ş.G (16) yakalanarak göz altına alınırken, göğsünden ve ko lundan yaralı olarak Devlet Hastanesine kaldırılan A. K. (39) ilk müdahal

Bandırma, Paşamescit Mahallesi 59 sokakta meydana gelen silahlı saldırı olayında, Pompalı tüfekle yengesini yaralayan Ş.G (16) yakalanarak göz altına alınırken, göğsünden ve ko lundan yaralı olarak Devlet Hastanesine kaldırılan A. K. (39) ilk müdahalesi ardından Balıkesir`e sevk edildi.
A. K. 59 sokakta evine giderken kapı önünde oturan kayınvalidesi ile görümcesi tarafından kendisine laf atması sonucunda tartışma çıktı.         
Bu arada eline geçirdiği pompalı tabir edilen tüfekle yengesine iki el ateş eden Ş.G. (16) yengesini göğsünden ve kolundan yaralandı.
Olaydan sonra çevreden geçen özel bir otomobil durdurularak aşırı kan kaybeden Ayşe Kormaz hastaneye kaldırıldı.
Doktorlar, görümcesi tarafından pompalı tüfekle vurulan Ayşe Korkmaz`a ilk müdahale ardından kolunun kopma tehlikesine karşı Balıkesir`e sevk kararı aldı.
Küçük bir öfkeden, aile içi büyük dram yaşanmasına neden olan, olaydan sonra polis kısa sürede 16 yaşındaki görümce, Ş.G.`yi göz altına aldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı