Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yeni atanan aday öğretmenler görev başında

Yeni atanan aday öğretmenler görev başında

Yeni atanan öğretmenler için Milli Eğitim Bakanlığı´nın ilk defa yürüteceği aday öğretmen uygulaması Bandırma´da başladı.

Hayallerine kavuşacağı günü iple çeken öğretmenlerimiz mesleklerinin ilk gününde Bandırma Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yalnız bırakılmadı. Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, öğretmenler için çok anlamlı olan bu günde onları yalnız bırakmayarak eğitime verdiği öneme ve öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Öğretmenevinde yapılan toplantıda, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile şube müdürlerinin katıldığı toplantıda öğretmenlerle tek tek tanışıldı.
Milli Eğitim´de ağırlanarak işlemleri yapılan aday öğretmenler danışman öğretmenleri ile tanıştırıldı ve her birine temsili kurşun kalem ve staj yapacakları okulun bahçesine dikilmek üzere onları temsil edecek olan çam ağacı hediye edildi. Onlar için çok anlamlı olan bu hediyeleri de alan öğretmenler böyle bir karşılama organizasyonu beklemediklerini belirterek, bu ilk günü hayatları boyunca unutmayacaklarını ve çok müteşekkir olduklarını dile getirdiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli