Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeni başkan Avlar koltuğa oturdu

Yeni başkan Avlar koltuğa oturdu

Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin 14 Temmuz günü gerçekleşen seçimlerinde mevcut Başkan Mustafa Karakuş´un listesinden yönetime giren Hüseyin Avlar, görev bölümü dağılımında başkanlık görevine seçildi.

Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin 14 Temmuz günü gerçekleşen seçimlerinde mevcut Başkan Mustafa Karakuş´un listesinden yönetime giren Hüseyin Avlar, görev bölümü dağılımında başkanlık görevine seçildi.
Kooperatifin görev bölümünün yapıldığı toplantıda başkanlık görevine seçilen Hüseyin Avlar görevine başladı.
Hüseyin Avlar, görev bölümü dağılım toplantısında getirildiği kooperatif başkanlık görevinin ardından konuyla ilgili basına yazılı açıklamada bulundu.
Avlar, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu´nu 14 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirmiştik. Mevut Başkan Mustafa Karakuş´un yönetim kurulu ile Divan Kuruluna tek liste ile katıldık. Yeni yönetimde görev dağılımı ilk toplantımız ile belirledik. Yönetim kurulu olarak kendi içimizde yaptığımız görev taksimi ile kooperatif başkanlığına yönetim kurulumuz şahsımı seçmiştir.
Ben, 9 yıl yönetim kurulu üyeliği 9 yıldan bu yana başkan yardımcılığı görevini yürüterek hizmet verdim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımız çıkarları doğrultusunda çalışmamıza yeni seçilen arkadaşlar ile birlikte, kaldığımız yerden ara vermeden devam edeceğiz. Zor günlerden geçen esnafımıza her türlü kolaylığı sağlayarak esnafımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.

 

Bu başarımızı sağlamamızda yönetim kurulumuz ve tüm çalışanlarımızın büyük emeği vardır. En önemlisi de kredi ihtiyacı olan esnaflarımızın kooperatifimize güvenmeleridir. Bugüne kadar yaptığımız başarılı çalışmalarımız tüm ortaklarımızındır. Bizler sadece çalışmaları iyi organize ettik. Kooperatifimiz ortaklarımıza ait olup, neyin nasıl olacağına ortaklarımız karar verir. Seçimin esnaf ve sanatkarlarımıza ilçemiz insanına huzur barış bereket ve hayırlar getirmesini diliyoruz. Tüm üyelerimizin haklarını ve menfaatlerini elimizden geldiğince en iyi şekilde koruyacağımızı belirtiriz. Yönetim kurulu yaptığı görev dağılımında Başkan Hüseyin Avlar, Başkan Yardımcısı Bülent Tetik. Üye Hasan Mor, Şaban Filiz ve Mustafa Karakuş olarak belirlenmiştir.?
MUSTAFA KARAKUŞ´UN DURUMU BELİRSİZ
Bu arada dokuz yıldan beri Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlığı görevinde bulunup, son genel kurulda göreve getirilen yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı oylamada başkanlığa seçilemeyen Mustafa Karakuş´un durumu belirsizliğini koruyor. Karakuş´un, kendisini başkanlığa seçmeyerek, başkanlık görevini Hüseyin Avlar´a veren yönetim kuruluyla çalışıp çalışmayacağı, istifa edip etmeyeceği bilinmiyor.
Haber : Tuncay Ertan

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli