Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeni Erdek Gazetesi 45 yaşında

Yeni Erdek Gazetesi 45 yaşında

Yeni Erdek Gazetesi, 44 yılı geride bıraktı 45. yıla bugün ´merhaba´ demenin heyecanını yaşıyor.

Yeni Erdek Gazetesi, 44 yılı geride bıraktı 45. yıla bugün ´merhaba´ demenin heyecanını yaşıyor.
Erdek´te 1975 yılında yayın hayatına haftalık olarak başlayan, 2011 yılından itibaren günlük olarak yayın hayatını sürdüren Yeni Erdek Gazetesi 44 yılını geride bıraktı.
Yeni Erdek Gazetesi doğrunun yanında durup, yalana itibar etmeden halkına ?huzur veren gazete? oldu. Kendisini sürekli geliştiren gazetemiz bölgemiz basınına farklı bir soluk getirdi.

Erdek´te, Tuncay Ertan ve Ahmet Öksüzoğlu birlikteliğiyle 1975 yılında haftalık olarak yayın yaşamına başlayan gazetemiz, 2011 yılında günlük yayın periyoduna geçmişti.
Yeni Erdek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan, 45´inci yaşına girmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.
?Gazetemizin bu zamanlara kadar gelip yaşamasında muhabir, köşe yazarları ve okurların büyük emeği olduğunu? ifade eden Ertan, ?Büyük bir aileyiz ve bu güzel günleri Allah´ım daima bizlere yaşatsın. Yayın hayatına başladığı 1975 yılında elle dizilip, motorlu baskı makinesi ile basılan gazeteniz Yeni Erdek, bugün bilgisayar sistemi ile dizilip ofset baskı teknolojisi ile basılarak okurlarıyla buluşuyor. İlkeli, seviyeli, yayın anlayışıyla geride bıraktığı 44 yılda birçok hizmetin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan gazeteniz, bundan sonra da yine sizlerin desteği ile aynı çizgisiyle yayın hayatını sürdürmeye azimli ve kararlı." diye konuştu.
Kuruluşundan bu yana Yeni Erdek Gazetesi´ne emek veren ve artık aramızda olmayanları da rahmetle anan Ertan, Yeni Erdek Gazetesi´nin yayınlanmasında emeği geçenlere ve vefakar okurlara teşekkür etti.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yeni Erdek Gazetesi yaşında
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli