Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

?Yeni Erdek? Ön sıralarda

?Yeni Erdek?  Ön sıralarda

Halkın sesi Yeni Erdek Gazetesi, sosyal medya hesapları ve internet ortamında da en çok okunan gazeteler arasında hızla zirveye doğru ilerliyor.

Halkın sesi Yeni Erdek Gazetesi, sosyal medya hesapları ve internet ortamında da en çok okunan gazeteler arasında hızla zirveye doğru ilerliyor. 1996 yılında kurulan ve tüm dünyadaki web sitelerini analiz edip, çeşitli kriterlere göre dünya ve ülke sıralamalarını belirleyen analiz programı Alexa´ya göre Balıkesir´in en çok okunan gazetelerinden biri de gazeteniz Yeni Erdek oldu. 

Bandırma İlkhaber Gazetesi´nin yaptırdığı değerlendirmelere göre, Balıkesir il sınırları içinde ilçeler de dahil olmak üzere birçok haber sitesini geride bırakan Yeni Erdek, yedinci sırada bulunuyor. Ülkemizde bulunan milyonlarca site arasında da iyi bir sıralamada yer alan Yeni Erdek, Türkiye´de 18 bin, dünyada ise 757 bininci sırada bulunuyor.
Yapılan değerlendirmelere göre, 2015 yılında, dünya çapında 1 milyar 468 milyon 322 bin 172 adet web sitesi bulunurken, bu sayı ülkemizde ise 35 milyon olarak bildirildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yeni Erdek sıralarda
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli