Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeni Karesi Konutları´nın % 70´i satıldı

Yeni Karesi Konutları´nın % 70´i satıldı

Balıkesir´in gelişen yüzü Yeni Karesi Konutları´nın yaklaşık % 70´inin satışı gerçekleşti.

Balıkesir´in gelişen yüzü Yeni Karesi Konutları´nın yaklaşık % 70´inin satışı gerçekleşti. Yapımı hızla devam eden kayalık zemine inşa edilmesi dolayısıyla yaşanan depremlerin ardından değeri her geçen gün artan konutlarda son kalan 2+1 ve 3+1 dairelerin satışı avantajlı fiyatlarla devam ediyor.
Balıkesir´in en büyük toplu konut projesi olma özelliğine sahip olan Yeni Karesi Konutları´nın 505 dairelik 10 blok konut ve 1 blok ticari alandan oluşan 1.Etap çalışmaları ara vermeden sürüyor.
Balıkesirlilerin uygun fiyatlara kaliteli konut sahibi olabilmesi amacıyla başlatılan Büyükşehir Belediyesi güvencesinde ve desteğinde faaliyet gösteren BALTOK, bankalarla kendisine özel yapılmış anlaşmalarla % 0,79 faiz oranı ve 180 aya kadar vade imkânı sunuyor. 1.Etap konutlarının % 70´e yakın bölümünün satış işlemleri tamamlanan Yeni Karesi Konutları´nda 2+1 dairelerin 209 bin liradan başlayan 3+1 dairelerin ise 265 bin liradan başlayan fiyatlarla satışları devam ediyor.
Blokların çatı imalatları, istinat duvarları, asansör kurulumları, dış cephe mantaloma, PVC çerçevelerin ve camların montajları, cephe korkuluklarının montajı, yağmur suyu iniş borularının montajı işleri titizlikle yürütülüyor. Daire içi ince işlerin de hızlı bir şekilde devam ettiği konutlarda, inşaat işlerinin yaklaşık % 70´i tamamlandı. 31 Temmuz 2021 anahtar teslim tarihli Yeni Karesi Konutları hızlı giden yapım aşaması dolayısıyla planlanan tarihten önce bitecek. Böylelikle Ocak ayından itibaren tapu teslim işlemlerine başlanabilecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli