Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeni Erdek 35 yaşında

Yeni Erdek 35 yaşında

Bu hafta 34 yılı geride bırakıp 35. yıla adım atmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Küçük bir ilçede yayımlanan gazete olarak tüm zorluklara rağmen yayınımımızı sürdürmenin sevincini ve mutluluğunu da yaşamaya devam eden Yeni Erdek Gazetesi ailesi olarak

Bu hafta 34 yılı geride bırakıp 35. yıla adım atmanın haklı gurunu yaşıyoruz.
Küçük bir ilçede yayımlanan gazete olarak tüm zorluklara rağmen yayınımımızı sürdürmenin sevincini ve mutluluğunu da yaşamaya devam eden Yeni Erdek Gazetesi ailesi olarak çok sevinçliyiz.
 Rahmetli Tuncay Ertan ve Ahmet Öksüzoğlu`nun birlikteliğiyle yayım hayatına başladığı 1975 yılından günümüze kadar öncelikle ilçemizin menfaatlerini benimsemiş ve okurlarımızda bizi böyle kabul etmiştir.
Gazetecilik bir meslek olmanın yanında ve ötesinde bir yaşam tarzıdır. Zirvede tutunmak, zirveye tırmanmaktan çok daha zordur.
 Doğru yayım anlayışından, yapıcılıktan ve toplumu bilgilendirme hedefinden asla sapmayan Yeni Erdek sağduyunun, güzelliğin ve doğruluğun gerçek sesi olmuştur.
 Yeni Erdek 34 yıldır ayakta durmuş 35. yıla adım atmışsa kuşkusuz bunu siz saygı değer okurlarına ve şu an aramızda olmayan kurucularımız rahmetli Tuncay Ertan ile Ahmet Öksüzoğlu`nun koyduğu prensiplere borçludur.
Nice yıllarda buluşmak umuduyla..
   YENİ ERDEK

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli