Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yeni Hastanenin geçici kabulü yapıldı

Yeni Hastanenin geçici kabulü yapıldı

Erdek Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor Mahmut Ekiz, Sağlık Bakanlığında görevli üç mühendis ve kendisinin de hazır bulunduğu toplantıda, yüklenici firma yetkilisi arasında yapılan protokol ile hastanenin geçici kabulünün yapıldığını söyledi.

Erdek Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor Mahmut Ekiz, Sağlık Bakanlığı`nda görevli üç mühendis ve kendisinin de hazır bulunduğu toplantıda, yüklenici firma yetkilisi arasında yapılan protokol ile hastanenin geçici kabulünün yapıldığını söyledi.
Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Ekiz, Hazmer Yapı İnş.Maden. Ltd. Şti. tarafından yapımı tamamlanan yeni hastanenin geçici kabulünün komisyon tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.
Ekiz, fiziki yapısı ve teknik donanımıyla örnek bir yapıyı Erdek`lilerin hizmetine açmak için gün saydıklarını vurguladı.
Devlet yeni hastanesine taşınma işleminin yakın zamanda başlayacağını kaydeden Doktor Ekiz, "Estetik bir görünüşe sahip hastanede, laboratuarlar, içinde duş, tuvalet, LCD televizyon gibi otel konforu bulunan 1 ve 2 kişilik odalar, günümüz şartlarına göre dizaynedilmiş ameliyathane, diyaliz ünitesi, doğumhane, çocuk ve kadın servisi gibi özel hastaneleri aratmayacak. İlçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacağına inandığımız bu yatırımın açılışını en kısa sürede yapıp,  hastanemizi Erdek`lilerin hizmetine sunmak istiyoruz. Teknik olarak şu anda hiçbir sıkıntı yok, sadece donanımının döşenmesi ve hizmete açılması kaldı. Hastanenin kesin kabulü ise 1 yıl sonra gerçekleşecek." ifadelerini kullandı.
S. ERTAN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı