Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeni hastanenin kesintisiz enerji sistemi hazır…

Yeni hastanenin kesintisiz enerji sistemi hazır…

Erdek yeni Devlet Hastanesi için, 1997 yılın da Türkiyede ilk beton köşkü üreten Ulusoy Elektrik A.Ş tarafından üretilen beton köşk elektrik enerjisi dağıtım sistemi hazırlandı.

Erdek yeni Devlet Hastanesi için, 1997 yılın da Türkiye`de ilk beton köşkü üreten Ulusoy Elektrik A.Ş` tarafından üretilen `beton köşk` elektrik enerjisi dağıtım sistemi hazırlandı.
Erdek İskele Meydanı karşısında yapımı hızla devam eden, hastane hizmet binasına elektrik enerjisi verilmesinde kullanılacak olan `beton köşk` Erdek Liman Başkanlığı ile
Kompakt Tip Transformatör`ün doğaya uyumlu, estetik, güvenilir ve sorunsuz bir şekilde elektrik enerjisi sağlayarak, hiçbir ek montaj gerektirmeyen ve tüm standartlara uygun emniyetli yapısı ile herhangi bir arıza durumunda dahi çevresindekilere zarar vermeyecek bir yapıda olduğu açıklandı.
Bilindiği gibi; Köşkler genel olarak; Yüksek gerilim anahtarlama üniteleri bölümü, Orta gerilim dağıtım transformatör bölümü, Alçak gerilim dağıtım panosu bölümünden oluşmaktadır. Her bölümün kendisine ait birbirinden bağımsız erişim kapıları ve havalandırma panjurları bulunmaktadır.
Hastaneye TEKSAN Marka jeneratör
Erdek Yeni Devlet hastanesi için, TEKSAN firması tarafından aynı alana jeneratör kuruldu.
Hastane hizmet binası faaliyete geçtikten sonra, kullanılacak TEKSAN Jeneratörün özellikleri: "İhtiyaca ve isteğe göre özelleştirilmiş çözümler sunmakta rakipsiz olan Teksan Jeneratör, Ar-Ge ve Proje Departmanının ortaklaşa çalışmaları sonucunda birçok özel projede benzersiz çözümler yaratmıştır. Teksan Jeneratör, uzman mühendis kadrosu sayesinde yoğun bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren özel projelerde uluslararası bir marka haline gelmiştir. Bir jeneratör sisteminin yapısı, projenin gereksinimlerine göre farklı özellikler içerebilir;
-Kontrol ve Senkronizasyon Sistemleri
-Ses İzolasyon ve Koruma Sistemleri
- Egzoz ve Susturucu Sistemleri
- Yakıt Sistemleri
- Soğutma Sistemleri
Teksan Jeneratör, gerek mekanik gerekse elektriksel dizayn açısından karmaşık; daha önceden çözüm getirilememiş projeleri başarı ile tamamlamıştır. Bunu izleyen süreçte satış sonrası ekibi, müşterilerine gerekli eğitim, hizmet ve yedek parça servisini sunmaya devam etmektedir"



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı