Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Manyas Milli Eğitim İlçe yeni Müdürü Yüksel Demir görevine başladı.

Manyas Milli Eğitim İlçe yeni Müdürü Yüksel Demir görevine başladı.
Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik'in uzman öğretmen görevi ile ihdas edilmesi ile boşalan ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne Yüksel Demir atandı.
Geçtiğimiz hafta başında görevine başlayan Yüksel Demir, öncelikli olarak ilçemizde ki eğitim kurumları yerinde görerek çalışmalarını buna göre planlamayı hedeflediğini açıkladı.
Baba tarafından Yayla Köyünden, anne tarafından ise Hacıosman Köyü bağlantılı olduğunu söyleyen Yüksel Demir, 1981 yılında Balıkesir'de doğdu. Ali Hikmet Paşa İlkokulunu bitirdikten sonra Balıkesir İmam Hatip Ortaokulunu, liseyi Zühtü Özkardeşler lisesinde tamamladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Dursunbey İlçesi Karyağmaz Köyünde öğretmenliğe başlayan Demir, sırasıyla okul müdürlüğü, Dursunbey Milli Eğitim Şube ve Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Bandırma Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başlayan Yüksel Demir, son atamalarla Manyas Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
Eşi de öğretmen olan Demir'in iki çocuğu bulunuyor. Milli Eğitim Müdürü Demir, memleketine hizmet için geldiğini, öncelikli olarak var olan öğretmen açığını kapatmayı ve 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını öğretmen açısından en az kayıpla kapatmayı amaçladığını söyledi.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı