Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

?YEŞİL ALANIMI GERİ VER!?

?YEŞİL ALANIMI GERİ VER!?

Bandırma Belediyesi, sokak ve kaldırım işgalleriyle ilgili etkili çalışmaları sonunda birçok sokak ve kaldırımlar disipline edilirken Cumhuriyet Caddesi´nde bir işyerinin neden olduğu yeşil alan işgali beraberinde ?ne olacak?´ sorusunu beraberinde getiriy

Bandırma Belediyesi, sokak ve kaldırım işgalleriyle ilgili etkili çalışmaları sonunda birçok sokak ve kaldırımlar disipline edilirken Cumhuriyet Caddesi´nde bir işyerinin neden olduğu yeşil alan işgali beraberinde ?ne olacak?´ sorusunu beraberinde getiriyor.
Lokantacılar Odası Başkanı H. Levent Gürel´e ait restoran yanındaki kaldırımlar daha önce kapalı hale getirilmesinin ardından kaldırım yanında bulunan ve yaklaşık 100 metrekareye yakın yemyeşil çimleriyle park olarak kullanılan yeşil alan kurutularak üstü örtülmüştü.
Daha sonra üstüne masa-sandalye konularak yemekler burada yenilmeye başlandı. Halka açık yeşil alan olması gereken ve şehir imar planında ?PARK´ olarak görülen yer fuzuli işgalden kurtarılarak yeniden yeşil alan haline getirilmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar, her gün yanından geçtikleri yeşil alanın bir anda kurutularak üstüne masa-sandalye atılarak işgal edilmesini ?asla kabul etmiyoruz´ sözleriyle tepki gösteriyor.
Bu yerin mutlaka eski hale getirilmesi için, Bandırma Belediyesi´nin diğer işyerlerine uyguladığı işlemi burada da uygulamasını isteyen vatandaşlar, belediyenin başlattığı işgallerin önlenmesi konusunda yapılan çalışmaları da desteklediklerini paylaşıyor.
Haber: Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: YEŞİL ALANIMI GERİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı