Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yıkılan Çocuk Sarayı´nın yerine otopark yapılacak

Yıkılan Çocuk Sarayı´nın yerine otopark yapılacak

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, sorumluluk alanı içindeki müdürlüklerle ilgili olarak bilgi verdi.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, sorumluluk alanı içindeki müdürlüklerle ilgili olarak bilgi verdi.
Yazı İşleri, Park-Bahçeler, Zabıta ve Destek Hizmetleri müdürlüklerinde görevli bulunan personelin özveriyle çalıştığını vurgulayan Ok, şunları söyledi:
?Park-Bahçeler Müdürlüğü olarak önümüzdeki günlerde peyzaj çalışmaları yapacağız. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de desteğiyle Atatürk Bulvarı´nda, Banvit A.Ş. kavşağından Liman AVM önüne, Bölge Trafik Müdürlüğü önünden Erdek karayolu yönünde ve Bandırma çıkışından Çanakkale yönüne doğru otomatik sulamalı yeni ağaçlandırmalar gerçekleştireceğiz.?
ESNAF İŞGALLERİNDEN ŞİKAYETLER VAR
Kent içinde esnafın cadde ve sokakları işgalinden yakınmalar olduğuna dikkat çeken Ok, şöyle konuştu:
?Göreve gelmeden önce yaptırdığımız bir ankete göre vatandaşların yakınmalarında ilk üç sırayı trafik, park-bahçeler ve işgaller alıyordu. Vatandaşlar, haklı olarak, ?Kaldırımlar bizim olmalı ama esnafın işgali altında? diyorlar. Önümüzdeki günlerde bu işgallere son verilmesi için yeni bir düzenleme yapacağız.?
ÇOCUK SARAYI´NIN YERİNE OTOPARK YAPILACAK
Atatürk Caddesi üzerinde yer alıp geçtiğimiz günlerde yıkılan Çocuk Sarayı´nın yerine otopark yapmayı planladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Metin Ok, ?Bandırma´nın en büyük ihtiyaçlarından biri de otopark? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı