Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yıldız oyuncu 1 yıl daha Bigadiç´te

Yıldız oyuncu 1 yıl daha Bigadiç´te

Bigadiç Belediyespor Voleybol Takımı´ndaki başarılı isim ile 1 yıl daha anlaşıldı.

Balıkesir´i Voleybol Erkekler 1. Liginde temsil eden Bigadiç Belediyespor, iç trasferde smaçör oyuncusu Harun Salif ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.
Osmangazi Belediyespor alt yapısında yetişen oyuncu, 1991 doğumlu ve 193 cm boyunda. 27 yaşındaki smaçör oyuncusu Harun Salif, sırasıyla Seydişehir Belediyespor, TOFAŞ, Erzurum Palandöken ve Bigadiç Belediyespor kulüplerinde forma giydi.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Belediyespor Kulübü As Başkanı Yusuf Demirbaş ile sporcu menejeri Mehmet Yeşilyemiş´in hazır bulunduğu imza töreninde smaçör oyuncusu Harun Salif kendisini 1 yıllık Bigadiç Belediyespor´lu yapan imzayı attı.
İmza töreni sonrasında konuşan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ?´Voleybol takımımızın yeni sezon yapılanması kapsamında bugün geçen sezon başarılı bir grafik çizerek Bigadiç´lilerin sevgisini kazanan sporcumuz ile sözleşme imzaladık. Geçen sezonda da kadromuzda başarılı olan 3-4 değerli oyuncumuz ile tekrar sözleşme imzalayacağız. Yeni katılacak arkadaşlarımız da olacak, çok iddialı bir takım olacağız, inanıyorum ki bu sezonda arkadaşlarımız Bigadiç ismini en güzel şekilde temsil ederek takımımızı Efeler Ligine yükseltecekler.´´ dedi.
Bigadiç Belediyespor´da kalmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden smaçör Harun Salif, ?´Bu sezon takımın hedefe ulaşması için üzerlerine düşen görevi yerine getirerek sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını." kaydetti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yıldız oyuncu daha Bigadiç
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false