Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yıldız Barcin’den amcaoğluna eleştiri

Yıldız Barcin’den amcaoğluna eleştiri

“Belediye Başkanı Manyas’a bir kapalı pazar yeri bile yapamadı”

Manyas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yıldız Barcin, ortaklarına içinde bulunduğumuz 2023 yılında, şu ana dek 117 milyon lira kredi verdiklerini açıkladı.

Halen ellerinde 135 bin liralık plasman bulunduğunu belirten Barcin, “Halen aktif 407 ortağımız var. Ortağımıza en çok 650 bin lira kredi verebiliyoruz. Kredi takip oranımız ise yüzde 5’tir” dedi.

BELEDİYEYE PAZAR YERİ YAPTIRAMADIK

Amcasının oğlu olan Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin’e, tüm taleplerine rağmen esnafın ihtiyacı olan kapalı pazar yeri yaptıramadıklarını vurgulayan Yıldız Barcin, “Belediye Başkanı, bu konudaki ısrarlı taleplere, ‘Ben ilçe merkezine, çarşıya gümbet yaptırmam’ diye karşı çıktı. Bu nedenle Manyas, kapalı pazar yerine kavuşamadı” diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Yıldız Barcin, Manyas’ın özellikle Bandırma’ya göç verdiğine dikkati çekerek, “Bandırma’da yaklaşık 40 bin Manyaslının yaşadığı söyleniyor. Manyas’ın göç vermesinin başta gelen nedeni sanayi tesisleri ve fabrikalardan yoksun oluşudur” değerlendirmesinde bulundu.

ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı