Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yıllarca kredi dağıtan başkan, kredi borcundan hapse girdi

Yıllarca kredi dağıtan başkan, kredi borcundan hapse girdi

Mustafakemalpaşada 18 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yaptıktan sonra bırakan 55 yaşındaki Selçuk Algun, bir bankaya olan kredi borçlarının taahhüdünü yerine getirmediği için tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mustafakemalpaşa`da 18 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yaptıktan sonra bırakan 55 yaşındaki Selçuk Algun, bir bankaya olan kredi borçlarının taahhüdünü yerine getirmediği için tutuklanarak cezaevine konuldu.
İlçede 18 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yaparken yüzlerce kişiye kredi veren Selçuk Algun, geçen Eylül ayında görevden ayrılınca, yerine yönetim kurulu üyesi İsa Oruç getirildi.
Mustafakemalpaşa`da ayyakabıcı dükkanı bulunan Selçuk Algun, bir bankaya olan üç ayrı borcu için taahhüdde bulunmasına rağmen yaklaşık 100 bin liralık borcu zamanında ödemeyince hakkında tutuklama kararı çıkartıldı.
Geçen Pazartesi günü tutuklanan ve ilçedeki cezaevine konan Selçuk Algun`un, üç ayrı borcu için 3`er aydan toplam 9 ay hapis yatacağı açıklandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli