Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yılmaz, "Bahane üretmeyecek, çaresizlik siyaseti yapmayacağız"

Yılmaz,

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Cumhur İttifakı MHP Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç ile birlikte Edre

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Cumhur İttifakı MHP Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç ile birlikte Edremit İlçesi Akçay Mahallesi´ni ziyaret etti.
Önce esnafı ziyaret eden yılmaz, ardından Sarıkız Meydanı´nı dolduran Edremitlilere seslendi.
Edremit´in her şeyi ile bir marka olduğunu işaret eden Yücel Yılmaz, "1980´den 1994´e kadar olan dönemde Edremit turizmin merkeziydi. Biz Edremit´in eski günlerine döndürecek birçok proje hazırladık. Havaalanı, Kazdağları, zeytini, temiz denizi ve insanı ile burada 12 ay boyunca turizmi canlandıracağız. Biz bahane üretecek, çaresizlik siyaseti yapacak insanlar değiliz. Cumhur İttifakı adayı Tuncay Kılıç ile 1,5 yıl içerisinde Edremit´in sokaklarını ışıl ışıl prestij hale getireceğimizin sözünü veriyoruz." dedi.
Edremit´e Eylül ayında doğalgazın geleceğini iddia eden Yılmaz, "Edremit´in trafik ve otopark sorununu hızlı bir şekilde çözeceğiz. Edremit´te yaşayan vatandaşlarımızın trafikten etkilenmeyip hızlı bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak yan yol ve kavşak projelerimizi kısa sürece içerisinde hayata geçirecek, zeytin üreticisinin her daim yanında olacağız. Aile bütçesine katkı sağlamak isteyen engelli ve emekli vatandaşlarımıza iş ve aş kapısı açacağız." dedi.
Edremit programının ardından Ayvalık´a geçen Yılmaz, büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.
Cumhur İttifakı MHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Nazmi Başaran ile birlikte Altınova´da yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen mitinge AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları katıldı.
Her şeyiyle 10 yıldızlı bir şehir hayal ettiklerini ifade eden Yılmaz, "Şehrimiz insanıyla, ekonomisiyle, altyapısıyla güçlensin istiyoruz. Biz Altınova´mıza, Ayvalık´ımıza, Balıkesir´imize hizmet etmek için çıktık bu yola. Ekonomiyi, turizmi kalkındıracak çok projemiz var" açıklamasında bulundu.
Yücel Yılmaz ve beraberindekiler mitingin ardından Cumhur İttifakı Altınova Seçim Bürosu´nun açılışını yaptı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli