Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yılmaz, "Balıkesir´e güveniyoruz"

Yılmaz,

Balıkesir ilçe ziyaretlerine ve Balıkesirliler ile buluşmaya hız kesmeden devam eden AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın bu sefer ki

Balıkesir ilçe ziyaretlerine ve Balıkesirliler ile buluşmaya hız kesmeden devam eden AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın bu sefer ki durağı Bandırma, Manyas ve Altıeylül oldu. Dursunbey Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ramazan Bahçavan, Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı ve MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal ile birlikte Bandırma Dursunbeyliler Derneği Kurucusu Dr. Cemal Esendemir´in vefatı nedeniyle düzenlenen hayra katılan Yücel Yılmaz, sonrasında Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman ile birlikte Manyaslılarla buluştu.
Yılmaz, Bandırma ve Manyas´ın ardından Altıeylül İlçesi´nde Karamanköy ve 2. Gündoğan mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Altıeylül Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Avcı´nın da eşlik ettiği kahvehane ziyaretlerinde konuşan Yılmaz, "Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve hayır duaları. Bu birlikten kuvvet doğar, azim doğar, hizmet doğar. Balıkesir´i çok daha güzel günler bekliyor. Dua ve destek sizden, gayret ve hizmet bizden biz Balıkesir´e güveniyoruz. Şehrimizi ben değil biz anlayışıyla yönetme gayesindeyiz. Alacağımız kararlar ve yapacağımız projelerin merkezinde insan olacak." açıklamasında bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yılmaz Balıkesir güveniyoruz
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli