Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yılmaz, Bandırma´da projelerini açıkladı

Yılmaz, Bandırma´da projelerini açıkladı

Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Grand Asya Otel´de düzenlenen bir toplantıyla projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Grand Asya Otel´de düzenlenen bir toplantıyla projelerini anlattı.
Yılmaz, insanların hayallerini küçülten, çaresizlik siyaseti yapan, yapılmış işleri değiştireceğim diyen siyasetçilere Balıkesir´in karnının tok olduğunu ifade etti.
Balıkesir´in zaman kaybetmeye tahammülü olmayan ancak imkanları en yüksek olan bir şehir olduğunun altını çizen Yılmaz, ?Biz 20 ilçemizde iddialarımızla varız. Allah´ın izniyle 1 Nisan´da 20 ilçede de Cumhur İttifakı´nın adayları kazanacak. Geçmişinde kavgadan ve çaresizlik siyasetinden başka hiçbir vaadi olmayan, her yaptığı işte mutlaka bir kavgası ve münakaşası olanların Balıkesir´i yöneteceğim demesine şaşıyorum.? dedi.
Konuşmasında Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok´a yüklenen Yılmaz, ?Tutarlılığı da yok sürekli yer değiştiriyor. Adam Balıkesir´i yöneteceğim diyor ancak yapılan işleri proje diye anlatıyor, biz zaten yapıyoruz onları. Balıkesir bütün dinamikleriyle çok güçlü bir il iyi yönetilirse mükemmel bir helva olur. Ustaya ihtiyaç var. O ustada benim 31 Mart yerel seçimlerinde sizden destek bekliyorum ?ifadesini kullandı.
Proje tanıtım toplantısında; AK Parti Balıkesir milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı ile Cumhur İttifakı´nın Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı, Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman, Marmara Belediye Başkan Adayı Süleyman Aksoy ve Gönen Belediye Başkanı Erdinç Odabaşı hazır bulundu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli