Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yılmaz, Bandırma´ya destek sözü verdi

Yılmaz, Bandırma´ya destek sözü verdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: "Bandırma için doğru olan neyse bizim doğrumuz odur"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: "Bandırma için doğru olan neyse bizim doğrumuz odur"
Bandırma´da kim taş üstüne taş koymak istiyorsa, onlarla beraber hareket edeceklerini açıklayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bizim doğru olana karar vermemiz lazım, Bandırma için doğru olan neyse bizim doğrumuz odur." dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma İlçesi´nde AK Parti, MHP ve Bandırma Belediye Başkanlığına seçilen Tolga Tosun´u ziyaret etti.
Bandırma´da esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Marmara Koordinasyon Daire Başkanlığı´nda muhtarlar, engelli vatandaşlar ve sporcular ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı´nda teşkilat mensuplarına hitap eden Başkan Yılmaz, Balıkesir´e hizmet etmek için yola çıktıklarını ve Bandırma´nın da her şeyin en güzelini hak ettiği söyledi.
´Sadece Balıkesir merkezin değil tüm ilçelerin belediye başkanıyım´ diyen Başkan Yılmaz, "Bandırma´da kim bir taş üstüne taş koymak istiyorsa, biz onlarla beraber hareket edeceğiz. Belediye başkanlığını yaparken de herkesin koltukların geçici olduğunu bilmesi lazım. Bizim doğru olana karar vermemiz lazım, Bandırma için doğru olan neyse bizim doğrumuz da odur. Artık işimiz içerde belediyenin mutfağında, işler nasıl yapılır, hangi parayla yapılır, hangi bakanlıktan ne istenir süreci başladı. Artık siyasiler mutfakta yemeği hazırlaması lazım ki yemeği sunabilsin." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı