Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yılmaz çifti, Ayvalık´ı dünya ve huzur şehri olarak niteledi

Yılmaz çifti, Ayvalık´ı dünya ve huzur şehri olarak niteledi

Seçim çalışmalarına Ayvalık´ta devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ayvalık´ın bir Cumhuriyet Kenti olduğunu belirterek, ilçenin bütünlüğünü koruyarak ortak akıl ile insana huzur veren ve dünya ile rekabet eden bir Ayvalık´ı

Seçim çalışmalarına Ayvalık´ta devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ayvalık´ın bir Cumhuriyet Kenti olduğunu belirterek, ilçenin bütünlüğünü koruyarak ortak akıl ile insana huzur veren ve dünya ile rekabet eden bir Ayvalık´ı inşa edeceklerini açıkladı.
Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, seçim çalışmalarına Ayvalık´ta devam etti. Ayvalıklılar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Yücel Yılmaz´a AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir´de eşlik etti.
Önceliklerinin şehrin huzurlu ve adil bir şekilde kalkınması, ekonomik yönden güçlendirilmesi olduğunu vurgulayan Yücel Yılmaz, "Her zaman söylediğimiz gibi Ayvalık bir Cumhuriyet Kenti´dir. Bizler, bu bilinçle gerekeni yapacak Ayvalık´ı hak ettiği yere getireceğiz, bu konuda iddialıyız." dedi.
20 ilçeyi birbirinden ayırmadan yapılacak proje ve yatırımlarla Balıkesir´i dünya şehirleri ile rekabet eder hale getireceklerini belirten Yücel Yılmaz, "İdeal şehir; insanına güven ve huzur veren, günlük hayatın içerisinde insanların ihtiyaçlarını kesintisiz olarak giderebildiği, geleceğinden kaygı duymayan insanların yaşadığı, sokakları cıvıl cıvıl olan şehirdir. İşte bizim hedefimiz yaşamaktan gurur duyulan bu ideal şehri inşa etmek. Ayvalık bize güvensin." diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli