Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yılmaz Erdek´in gönül belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu söyledi

Yılmaz Erdek´in gönül belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu söyledi

AK Parti´nin Balıkesir BBB Adayı Yücel Yılmaz, ziyaret ettiği ilçemizde yaptığı açıklamada Erdek´in gönül ve hizmet belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

AK Parti´nin Balıkesir BBB Adayı Yücel Yılmaz, ziyaret ettiği ilçemizde yaptığı açıklamada Erdek´in gönül ve hizmet belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

AK Parti´nin Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Başkan Adayı Yücel Yılmaz, ilçemizi ziyaret etti.

Erdek Öğretmenevi´nde AK Parti Erdek İlçe Teşkilatıyla kahvaltıda bir araya gelen Yücel Yılmaz´a, AK Parti´nin Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı ile AK Parti ve MHP´liler eşlik etti.

/resimler/2019-2/19/0042337298604.jpg

Yılmaz: "Erdek´in turizm potansiyelini yükselteceğiz?

Kahvaltı da partililere hitap eden Yılmaz, ulaşım ağlarıyla, turizmiyle, yenilenebilir enerji kaynaklarıyla, kültür ve sanatıyla Türkiye ve dünyada adından söz ettirecek bir Balıkesir hedefiyle çalışacaklarını söyledi.

Erdek´i, iç turizmin en yoğun olduğu yerlerden biri olduğunu belirten Yılmaz, ilçenin turizm potansiyelini yükselteceklerini, imkanlarını geliştireceklerini, gelecek nesillere tüm ihtiyaçları giderilmiş, beklentileri karşılanmış, istihdam sorunu olmayan, sahiliyle çevre peyzajıyla daha yaşanabilir bir Erdek bırakmak için gayret edeceklerini ifade etti.

Yılmaz: ?Erdek için çok çalışacak çok gayret edeceğiz?

Balıkesir´in bütün şehir olduğunu, her bir ilçesinin kendine has özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Erdekli hemşerilerimizin beklentilerine, bölgesel gelişimine, üretimine, kültür ve sanatına katkı sunacağız. Gençlerimizin işsizlik kaygısının olmadığı, refah, kalkınmış bir Erdek için destek sizden gayret bizden. Herkesin hayatını özgürce yaşayabildiği, fikir ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebildiği bir Erdek için el ele verelim istiyoruz. Erdekli hemşerilerimin gülen yüzü, güven dolu bakışları bizleri çok mutlu etti. Allah´ın izniyle çok çalışacak, çok gayret edecek onların bu güvenini boşa çıkartmayacak, onları mahcup etmeyeceğiz. Erdek zafere inanmış, Erdek geleceğinden umutlu." dedi.

Kahvaltılı toplantının sona ermesinin ardından esnaf ziyaretinde bulunan Yılmaz, yolda vatandaşlarla sohbet etti.

/resimler/2019-2/19/0046241834292.jpg

Ardından genç yaşta hayatını kaybeden, merhume Ayla Tınmaz´ın Yalı Camii´ndeki cenaze törenine katılan Yılmaz, merhumenin ailesine taziyede bulundu.

Yılmaz, cenaze töreninden sonra AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün´ün Seçim İrtibat Bürosu´nun açılışına katıldı.

Erdek Hükümet Caddesi´nde faaliyete geçirilen AK Parti Seçim İrtibat Bürosu´nun açılış kurdelası AK Parti Balıkesir BBB adayı Yücel Yılmaz, AK Parti´nin Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün ve Balıkesir eski Milletvekili Cemal Öztaylan tarafından kesilirken, açılışta çok sayıda partili yer aldı.

Burada da kısa bir konuşma yapan Yılmaz, "Erdek çok güzel ancak mahir ellerin, AK ellerin buraya değmesi gerekiyor. Erdek´in gönül belediyeciliğine, hizmet belediyeciliğine ihtiyacı var. Allah nasip ederse bundan sonra Erdek asla yalnız kalmayacak.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber: Mehmet Ertan



Reha Uluçay
4.03.2019 19:47:51
Gönül işi ne demek tam anlayamadım, acaba gönüllü yapıp maaş almıyacakmı kimse. Eğer öyleyse iyi değilse hiç manası yok.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli