Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yılmaz "Gönen termal ve doğa turizmi ile kalkınacak"

Yılmaz

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gönen´in Gündoğan Mahallesi´nde yaptığı mitingde,

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gönen´in Gündoğan Mahallesi´nde yaptığı mitingde, "Kuzeyin yıldızlarından birisi olan Gönen, sanayi ve teknoloji kimliği üstlenecek. Gönen Deri OSB büyüyecek, Gönen´de termal turizm otellerini geliştireceğiz ve yeni otellerin açılmasını sağlayacağız. Doğa turizmi aksında olan Gönen sağlık turizminin de ülke çapında turizm merkezlerinden birisi olacak. Gönen kalkınmaya devam edecek." dedi.
Yılmaz, Cumhur İttifakı Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç Odabaşı ile birlikte Gönen´in Gündoğan Mahallesi´nde halka seslendi.
Mitinge AKP Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AKP Balıkesir eski Milletvekili İsmail Özgün, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AKP ve MHP ilçe teşkilatları katıldı.
Balıkesir´de bir önceki seçimlerde 6 ilçeyi kaybettiklerini ve birçok vatandaşın hemen ertesi gün çok pişman olduklarını öne süren Yücel Yılmaz, "5 sene Balıkesir merkezde yatırım olmadı. Gönen´de AK Partili Belediyemiz güzel işler başarmış. Büyükşehir Belediyesi´nde, Gönen´de tüm ilçelerimizde çok iddialıyız. 10 Yıldızlı Projelerimizle biz geliyoruz. Cumhur İttifakı bu memleketin yüzünü güldürecek." dedi.
Kuzeyin yıldızlarından birisi olan Gönen´in Sanayi ve teknoloji kimliği üstleneceğini söyleyen Yılmaz, "Gönen Deri OSB büyüyecek, Gönen kalkınmaya devam edecek. Gönen´de termal turizm otellerini geliştireceğiz ve yeni otellerin açılmasını sağlayacağız. Doğa turizmi aksında olan Gönen sağlık turizminin de ülke çapında turizm merkezlerinden birisi olacak." diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli