Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Yılmaz, Gönen Ticaret Odası´nı ziyaret etti

Yılmaz, Gönen Ticaret Odası´nı ziyaret etti

AK Parti Balıkesir BBB adayı Yücel Yılmaz Gönen İlçesi´ni ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir BBB adayı Yücel Yılmaz Gönen İlçesi´ni ziyaret etti.
Gönen Ticaret Odası ziyaretinde, Balıkesir´in sanayi, ticaret ve istihdam noktalarında önemli bir potansiyeli olduğunu söyleyen Yılmaz, yeni nesle bu potansiyelin tanıtılması gerektiğini belirterek "Çocuklarımız şehrimizin kaynaklarını, iş potansiyellerini görerek büyüsünler, hayalleri büyük olsun. Buralardaki potansiyellere göre eğitim alsınlar" dedi.
Yılmaz, hayalindeki Balıkesir´i oluşturmak için çıktığı gezilerde fikirlerini paylaşıyor.
Gönen Ticaret Odası´nı ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ı Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi ve oda yönetimi karşıladı.
Yılmaz, Gönen Ticaret Odası´nda yaptığı konuşmada gelecek neslin ticari hayatı ve şehrin potansiyelini daha iyi tanıması için "Balıkesirli Balıkesir´i tanıyor" turları yapalım teklifinde bulundu.
Bu turları gerçek manada öğrencilerle başlatılması önerisi getiren Yılmaz, "Çünkü yetişkinler geçte olsa gidip öğreniyorlar. Küçük çocuklarımızı örneğin bir Dursunbey´e, Bandırma´ya Sındırgı´ya götürelim, oradakileri de diğer ilçelerimize götürelim. Çocuklarımız böylece ilçemizin kaynaklarını iş potansiyellerini görerek büyüsünler hayalleri büyük olsun, ´ben bunu yapmak istiyorum´ diye büyüsünler. Buralardaki potansiyellere göre eğitim alsınlar" dedi.
Gönen´inde hayatına yük olamaya değil hayatını kolaylaştırmaya geldiklerini bir kez daha vurgulayan Yılmaz, "Şehir ticaretle kalkınır. Burada STK´lara, odalara ve derneklere çok önemli görevler düşüyor. İnşallah Balıkesir´in parlayan yıldızlarından bir tanesi de Gönen olacağına inanıyoruz. Çünkü Gönen´in potansiyeli yüksek.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli