Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yılmaz, görevi Kafaoğlu´ndan teslim aldı

Yılmaz, görevi Kafaoğlu´ndan teslim aldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz önceki başkan Zekai Kafaoğlu´dan görevi dualarla devraldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz önceki başkan Zekai Kafaoğlu´dan görevi dualarla devraldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi içerisinde yer alan Karesi Toplantı Salonu´nda görevi önceki başkan Zekai Kafaoğlu´dan dualarla devralan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tören esnasında Zekai Kafaoğlu´dan teslim aldığı bayrağı üç kez öperek alnına koydu.
Törende konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ?Balıkesir, 1 milyon 200 bin kişinin yaşadığı, 20 ilçesi olan Türkiye´nin en gözde illerinden bir tanesi. Bu kutsal ve manevi görevi, vatandaşlarımız bize seçimle verdi. Adaletli bir şekilde hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden hep birlikte şehrimizin ihtiyaçlarını önceliğimize alarak 5 yıllığına vekaletimizi aldık. Bugüne kadar görev yapmış belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, hangi partiden olursa olsun ben de bu şehirde fikrim ve enerjimle varım diyerek oluşumlarda görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevi yapmanın onuru ve guruyla kimseyi mahcup etmeden tüm arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağımıza basın mensuplarını önünde söz veriyorum.? dedi.
Törene; AK Parti Balıkesir milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Müftüsü Ramazan Topcan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Parti il ve ilçe teşkilatları da katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli