Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yılmaz, hafta sonu 6 ilçeyi ziyaret etti

Yılmaz, hafta sonu 6 ilçeyi ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu hafta sonu 6 ilçeyi ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu hafta sonu 6 ilçeyi ziyaret etti.
İlçelerde yapımı devam eden projeleri inceleyen Başkan Yılmaz, şehre anlam katacak her projeye destek olacaklarını söyledi.
Yılmaz´ın ilk durağı Edremit oldu. Edremit halkının Büyükşehir´in hizmetlerine ulaşım ve erişimini kolaylaştırmak amacıyla Körfez Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ile BASKİ başta olmak üzere tüm birimleri tek çatı altında toplayacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, gereken çalışmaları başlattıklarını söyledi.
Sonrasında; Balya, Manyas, Gönen ilçelerini ziyaret eden Başkan Yılmaz´a, ilçe belediye başkanları da eşlik ederek yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler aktardı.
İlçelerde yapılması planlanan projeleri değerlendiren Başkan Yılmaz, Balıkesir´e fayda sağlayacak ve anlam katacak her projeye destek olacaklarını açıkladı.
Yılmaz´ın, Pazar günkü durağı Karesi ve Altıeylül ilçeleri oldu.
AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte yapımı devam eden ve planlanan projeleri yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, projeler tamamlandığında şehre büyük değer katacaklarını dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli