Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yılmaz, Körfez Bölgesi´nden umut dolu mesaj verdi

Yılmaz, Körfez Bölgesi´nden umut dolu mesaj verdi

Cumhur İttifakı´nın AK Parti´li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gömeç´te esnaf ve vatandaşlarla buluşup, AK Belediyeciliği anlattı.

Cumhur İttifakı´nın AK Parti´li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gömeç´te esnaf ve vatandaşlarla buluşup, AK Belediyeciliği anlattı.
Yılmaz, "Körfez bölgesinde MHP´li kardeşlerimizle beraber çok iyi bir sinerji yakaladık. Tüm ilçelerde 31 Mart´ta zaferin bizim olacağına inanıyorum." dedi.
Cumhur İttifakı´nın AK Parti´li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 19. ve 23 Dönem Milletvekili Cemal Öztaylan, Cumhur İttifakı´nın AK Parti´li Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, AK Parti Gömeç teşkilatı ve MHP´liler ile bir araya geldi.
AK Parti Gömeç Seçim Ofisi´nin açılışını gerçekleştiren Yücel Yılmaz, Gömeç´te esnafı ve kahveleri ziyaret ederek, AK belediyeciliği anlattı. Körfez´de iyi bir sinerji yakaladıklarını vurgulayan Yücel Yılmaz, "Gençlik kolları, kadın kolları ve ittifakımız Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle beraber çok sıkı çalışarak, Gömeç İlçesi´nde de AK Parti belediyeciliğini devam ettirmemiz gerekiyor. Bu seçimlerin tekrarı yok, daha sonra keşke şunu da yapsaydık demeye mahal vermeden çalışalım. Sloganımız gönül belediyeciliği, tüm çalışmalarımızda daha samimi olmamız gerekiyor. Ben bu samimiyeti tüm ilçelerimizde görüyorum" dedi.
Cumhur İttifakının Gömeç´te güçlü olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Bandırma, Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye´deki MHP´li kardeşlerim bağırlarını geniş açsınlar eski ülküdaşlarına meseleleri iyi anlatsınlar. Bizim MHP ile ortak noktamız çok. Milletimizin bağımsızlığı, bayrağımız, özgürlüğümüz ve demokrasiye inancımız aynı. Hep beraber sinerjimizi ortaya koymamız gerekiyor. Biz MHP´li kardeşlerimizle hep beraber şehirdeki sorunları çözeceğiz." dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli