Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yine motor yine ölüm

Yine motor yine ölüm

Erdek´te dün gece meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralandı.

 

Erdek´te dün gece meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralandı.

Erdek-Bandırma karayolunun 8. kilometresinde meydana gelen kazada motosikletle sürücüsü hayatını kaybederken, arkasında bulunan bir kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 01.30 sularında meydana geldi.

Motosiklet sürücüsü Serdar Sevim (42) Bandırma-Erdek karayolu Berlin Motel önünde Bandırma istikametine doğru plakasız motosikleti ile ters yöne girdi. Karşı yönden gelmekte olan otomobil ile kafa kafaya çarpışan Sevim ve arkasında bulunan bir kişi metrelerce savruldu. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi yaptıkları kontrolde motosiklet sürücüsü Serdar Sevim´in hayatını kaybettiğini belirlerken, arkasındaki yolcunun ise durumunun ağır olduğunu tespit etti. Yaralı şahıs 112 Acil Sağlık ambulansı ile Bandırma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise Bandırma Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı trafik polis ekibi tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Serdar Sevim´in 1975 doğumlu olduğu ve bir inşaat firmasında çalıştığı öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Tuncay ERTAN



Anahtar Kelimeler: Yine motor yine ölüm
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli