Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YKS ve LGS’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

YKS ve LGS’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavlarında (LGS) 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Bandırma’da ilk 10 dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Okullarda eğitim gören öğrencilerin yerine başarı

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavlarında (LGS) 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Bandırma’da ilk 10 dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Okullarda eğitim gören öğrencilerin yerine başarı belgeleri velilerine verildi. 
Törende öğrenciler adına Bensu Tümen, veliler adına ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen birer konuşma yaptı. 
Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında sınavlarda başarılı olan öğrencilerin ödül aldığı törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının çok verimli geçtiğini söyledi. 
Aslan, “Bu süreç sonucunda da ilçemizden bir çok öğrenci. Önemli başarılar elde ettiler. Hem LGS’de hem de YKS’de öğrencilerimiz çok büyük başarılar elde ederek çok iyi okullara girmeye hak kazandılar. Geçen yıl 20 ilçe arasında LGS sınavlarında Bandırma birinci sırada yer aldı. YKS sınavları sonucunda da 480 öğrencimiz üniversiteye yerleşme başarısı gösterdi.” ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından, LGS Sınavında ilk 10 sırayı alan öğrenciler ile YKS Sınavında ilk 10 sırada yer alan öğrencilere başarı belgelerini, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ile Şube Müdürü Sercan Nayır tarafından verildi. 
Haber: Ahmet Pesen 


 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı