Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yol yapım çalışmaları kış gelmeden sona erecek

Yol yapım çalışmaları kış gelmeden sona erecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi (BBB) kış gelmeden yol çalışmalarını tamamlıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi (BBB) kış gelmeden yol çalışmalarını tamamlıyor.
Kış gelmeden ilçelerde yol yapım işlerine hız veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Sındırgı ve Kepsut´ta çalışmalarını sürdürüyor.
Ayrıca Dursunbey, İvrindi ve Savaştepe´de kırsal mahallelerin tarla yollarında başlanan çalışmalarla, çiftçilerin daha güvenli bir şekilde tarlalarına ulaşabilmesi sağlanacak.
Kış gelmeden özellikle kırsal mahallelerin yollarını tamamlamaya özen gösteren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, hummalı bir şekilde çalışarak Sındırgı ve Kepsut´ta birçok farklı noktada çalışmalar yapıyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından da Dursunbey, İvrindi ve Savaştepe ilçelerinin kırsal mahallelerinde tarla yollarında bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Dursunbey, İvrindi ve Savaştepe ilçelerine bağlı kırsal mahallelerde tarla yollarının bakım-onarım çalışmaları 3 greyder ile devam ediyor.
Çalışmalarda çiftçilerin; ekim hazırlığı, sürüm, zirai mücadele, hasat ve nakliye işlemlerinde tarlalarına daha rahat, kolay, emniyetli ve ekonomik olarak ulaşabilmeleri sağlanacak.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli