Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yönetimden futbolculara yemek

Yönetimden futbolculara yemek

Erdekspor yönetim kurulu, takıma Çarşamba günü akşam yemeği verdi.

Erdekspor yönetim kurulu, takıma Çarşamba günü akşam yemeği verdi.
Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör Kümede lig ikincisi olup, süper amatör küme yükselme gurubu maçlarını oynamayı hak etmesi nedeniyle düzenlenen Erdekspor`un moral yemeğine katılan Belediye Başkanı Aysan, futbolculara teşekkür edip, hepsini tek tek alınlarından öpüp kutladı.
Erdek`te Kafkas Restaurant`ta düzenlenen yemeğe, Erdekspor yönetim kurulu üyelerinin davet ettiği, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da iştirak etti. Erdekspor`un teknik heyet ile futbolcuların katıldığı yemekte, ilçe sporunun geliştirilmesi yönünde görüşler masaya yatırıldı.
Sıcak bir atmosferde geçen gecede, Belediye Başkanı Aysan, yıllardır çok zor koşullarda ilçe dışında maç oynayan Erdekspor`lu sporcuları gösterdikleri azminden dolayı kutlayıp, artık bu zor günlerin geride kaldığını belirtip, geçtiğimiz yıllarda Erdek çocuklarının maçlarının oynaması gereken stad elbette ki Erdek ilçe stadı olmalıydı. Artık bunlar geride kaldı. Sizlere daha iyisini veremesem bile, bundan sonra sizler beni yanınızda daha iyi hissedeceksiniz." dedi.   Haber: Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false