Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yöresel lezzetleri Türkiye´ye satıyorlar

Yöresel lezzetleri Türkiye´ye satıyorlar

Susurluk´ta belediye tarafından kurulan şirket üzerinden, coğrafi işaretli tost ve ayranın malzemelerinin yanı sıra süt, tarhana, erişte, salça ve reçel gibi yöresel ürünler ?subelmarket.com? ve ?hepsiburada.com? aracılığıyla Türkiye´nin dört bir yanına g

Susurluk´ta belediye tarafından kurulan şirket üzerinden, coğrafi işaretli tost ve ayranın malzemelerinin yanı sıra süt, tarhana, erişte, salça ve reçel gibi yöresel ürünler ?subelmarket.com? ve ?hepsiburada.com? aracılığıyla Türkiye´nin dört bir yanına gönderiliyor.
Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle çoğu kişinin sanal marketlere yöneldiğini söyleyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ?Et, süt, ayran ve birçok ürünümüzü Türkiye´nin en uzak noktasına kadar ulaştırıyoruz. Sağlıklı ambalajladığımız ürünlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımızı yapmaktayız. Subel markasını sadece et ve süt ile buluşturmadık. Kadınlarımızın ürettiği tarhana, erişte, salça, reçel gibi ürünlerimizi de vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu sayede kadınlarımızın gelir seviyesini yükseltiyoruz ve üretime teşvik ediyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli