Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

YSKnın kararı gözden geçirilmeli

YSKnın kararı gözden geçirilmeli

AK Parti İl Başkan Mahmut Poyrazlı Ahilik Haftası çerçevesinde ESOB Başkanı Mesut Aşaneli ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Mahmut Poyrazlı Ahilik Haftası çerçevesinde ESOB Başkanı Mesut Aşanel`i ziyaret etti.
Beraberinde Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Şafak, Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve partililer ile birlikte ESOB`u ziyaret eden Başkan Poyrazlı burada bulunan oda başkanları ile bir araya gelerek, esnaf camiasının Ahilik Haftası`nı kutladı. 
Ziyarette Başkan Poyrazlı 2 merkez ilçe teşkilatlarını kurduklarını şu anda kendi partileri haricinde teşkilatları hazırlayan başka parti bulunmadığını söyledi. İlçe teşkilatlarından sonra kadın kolları, gençlik kolları, mahalle ve köy başkanlarıyla birlikte sandık görevlileri çalışmalarını da en kısa sürede tamamlayacaklarını belirten Poyrazlı seçimlere AK Parti teşkilatlarının hazır olduğunu söyledi. 2014 yılında yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı ve 2015 yılında genel seçimlerin olacağını vurgulayan Poyrazlı 2019 yılında ise 3 seçimin bir arada yapılacağını kaydetti. 
İSA EROL TÜRKİYE`DEKİ ODA BAŞKANLARIN ÖNÜNÜ KESTİ
Ziyarette ESOB Başkanı Mesut Aşanel yerel seçimlerde belediye başkanlığına veya belediye meclis üyeliğine aday olmak isteyen oda başkanlarının görevlerinden istifa etmesi yönünde Yüksek Seçim Kurulu`nun kararı olduğunu hatırlattı ve bu konuda Başkan Poyrazlı`dan yardım istedi. Başkan Aşanel bu konuda Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol`un aday olması halinde mevcut oda başkanlığından istifa edip etmemesi konusunda YSK`ya dilekçe yazdığını kaydederek, YSK`nın da istifa edilmesi gerekliliğini hatırlattı.
Başkan Mahmut Poyrazlı bu konuda ise YSK`nın kararı olduğunu, kendisine göre ise milletvekili seçimlerinde oda başkanlarının görevlerinden istifa etmesi gerektiğini hatırlatarak bu konuda Ankara`da da gerekli girişimleri yaptıklarını ve bu konunun takipçisi olup çözülmesi noktasında çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli