Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yücel Yılmaz: "Balıkesir´in bereketi Türkiye´ye yetecek"

Yücel Yılmaz:

AK Parti Balıkesir BBB Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir´deki bereketin tüm Türkiye´ye yeteceğini açıkladı.

AK Parti Balıkesir BBB Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir´deki bereketin tüm Türkiye´ye yeteceğini açıkladı.
Seçim çalışmaları için Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi´nde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı´nın AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yücel Yılmaz, her yaşa uygun ihtiyaçları, beklentileri planladıklarını söyledi.
Yılmaz, "Şehrimizin ekonomisini, istihdamını, suyundan tutun da yoluna kadar her şeyi ilçe başkanlarımızla beraber planlayarak yapacağız. Balıkesir´in bereketi Balıkesir´e değil Türkiye´ye yetecek" dedi.
Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı ve partilileri, Gündoğan Mahallesi´nde Balıkesir Has Romanlar Federasyonu ve kahveleri ziyaret etti.
Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yılmaz, yapacakları hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Yılmaz, "Bu şehirde yaşıyoruz, bu şehirden doyuyoruz. Biz Balıkesir´in bütün ihtiyaçlarını biliyoruz. Şehrimizin ekonomisini, istihdamını, suyundan tutun da yoluna kadar her şeyi ilçe başkanlarımızla beraber planlayarak yapacağız. Balıkesir´in bereketi Balıkesir´e değil Türkiye´ye yetecek. Organize sanayimiz büyüyor. Tarım ile ilgili birçok projemiz var, şimdiye kadar yapılan çalışmaları bizler taçlandıracağız. Tarıma sadece devletten destek almayacaksınız, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızdan da destek alacaksınız." dedi.
MHP ile kaynaştıkları bilgisi veren Yılmaz, devamında şunları kaydetti: ?MHP´li kardeşlerimizle çok güzel kaynaştık teşkilatlarımız bir arada çalışıyor. Sizlerden ricamız meseleleri iyi düşünmeniz ve çevrenizdeki yakın eş ve dostlarınıza iyi anlatmanız. Yanlışlarımız olabilir, hatalarımız da olabilir ama niyetimiz halis, bu memleketi kalkındırmak için çalışacağız. ?Memleket İşi Gönül İşi´. Biz sizin yüzünüzü kara çıkartmayacağız."
Yılmaz, konuşmanın sonunda vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 17 Şubat Pazar günü saat 15.00´da Kuvayi Milliye Meydanı´nda yapacağı halk buluşmasına davet etti. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli