Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanlarını konuk etti

Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanlarını konuk etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İline bağlı ilçelerin Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerini yapımı devam eden Çamlık Rekreasyon Alanı ile BALTOK ve Çay Deresi Rekreasyon Alanı 2. Etap çalışmalarını gezdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İline bağlı ilçelerin Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerini yapımı devam eden Çamlık Rekreasyon Alanı ile BALTOK ve Çay Deresi Rekreasyon Alanı 2. Etap çalışmalarını gezdirerek topluca incelemelerde bulundu.
Balıkesir ziyaretine Bandırmaspor Kulüp Başkanı Güksel Karlahan ile birlikte katılan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, incelemeler sonrasında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Bandırma İlçesi ile Bandırmaspor´un geleceğine dair istişarelerde bulunarak görüşlerini aktarma fırsatı buldu.
Kurumlar arası uyumun Bandırma ve bölgenin geleceğine fayda sağlayacağını söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli